Κιέζα: Αναβλήθηκε η επέμβαση

Η επέμβαση στο γόνατο του Φεντερίκο Κιέζα φέρεται να αναβλήθηκε καθώς ο εξτρέμ της Ιταλίας και της Γιουβέντους έχει πυρετό.

Ο Φεντερίκο Κιέζα θα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο στο Ίνσμπρουκ αύριο (19/1). Ωστόσο, η επέμβαση, την οποία θα κάνει ο καθηγητής Κρίστιαν Φινκ, αναβλήθηκε γιατί η 24χρονος είναι άρρωστος. Ο Φινκ είναι ο ίδιος ειδικός που έκανε χειρουργικές επεμβάσεις στο γόνατο στους Τζόρτζιο Κιελίνι και Νίκολο Τζανιόλο το 2019 και το 2020. Το Sky Sport Italia διευκρινίζει ότι η κατάσταση του Κιέζα δεν έχει καμία σχέση με τον COVID, δεδομένου ότι η πρώην ακραίος της Φιορεντίνα είχε ένα τεστ που βγήκε αρνητικό.

Ο Κιέζα υπέστη τον τραυματισμό του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρόμα (3-4) πριν από δύο εβδομάδες. Έχει αποκλειστεί για το υπόλοιπο της σεζόν και θα χάσει τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ιταλίας. Η Γιουβέντους θα κάνει μόνιμη τη μετακίνησή του από τη Φιορεντίνα τους επόμενους μήνες. Οι “μπιανκονέρι” χρειάζεται να πληρώσουν έως και 60 εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του παίκτη σε μόνιμη βάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.