Γιουβέντους: Δυσαρέσκεια για Ντιμπάλα, καραδοκεί η Ίντερ

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα και τις τελευταίες εξελίξεις, ο Αντρέα Ανιέλι είναι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Πάολο Ντιμπάλα.

Την ίδια ώρα, ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ και πρώην της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, ετοιμάζει προσφορά για τον Αργεντινό επιθετικό. Ο Ντιμπάλα βλέπει το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν και η επέκταση του συμβολαίου δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές στην Ιταλία, η Γιουβέντους δεν θα προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Οι τελευταίες εξελίξεις προκαλούν ένταση καθώς ο Ντιμπάλα αρνήθηκε να πανηγυρίσει το γκολ του κόντρα στην Ουντινέζε (2-0) το περασμένο Σάββατο, στρέφοντας το βλέμμα του προς την κερκίδα των επισήμων. Ο Αντρέα Ανιέλι δεν ήταν στο γήπεδο, καθώς βρέθηκε θετικός στον COVID, αλλά παρακολούθησε τον αγώνα στην τηλεόραση. Τόσο αυτός όσο και ο ξάδερφός του Τζον Έλκαν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Exor, της εταιρείας χαρτοφυλακίου που κατέχει τον σύλλογο, δεν εντυπωσιάστηκαν από τη συμπεριφορά του επιθετικού και πιστεύουν ότι δεν ταιριάζει στον μελλοντικό ηγέτη της ομάδας.

Σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη έχουν βάλει στο στόχαστρο τον 28χρονο, συμπεριλαμβανομένων των Τότεναμ, Ίντερ και Μπαρτσελόνα. «Ο Ντιμπάλα θα ήταν φιλοδοξία πολλών συλλόγων», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Μαρότα. Παρακολουθούμε την εξέλιξη της αγοράς, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι αυτή τη στιγμή και θέλουμε να δείξουμε σεβασμό στους επιθετικούς που τα πάνε ήδη τόσο καλά για την Ίντερ. Σύμφωνα με την Il Corriere della Sera, οι “νερατζούρι” έχουν ήδη ετοιμάσει ένα οικονομικό πλάνο για να υποδεχθούν τον Αργεντινό το καλοκαίρι.

Η Ίντερ για να φέρει τον Ντιμπάλα στο Μιλάνο κάνει χώρο. Ενδέχεται να φύγουν στο τέλος της σεζόν Αρτούρο Βιδάλ και Ματίας Βεσίνο. Ο διεθνής της Ουρουγουανός ίσως να ετοιμάσει τη βαλίτσα του ακόμη νωρίτερα με τη Λάτσιο να ενδιαφέρεται να τον υπογράψει τον Ιανουάριο. Ο Αλέξις Σάντσες μπορεί επίσης να αποχαιρετήσει το Σαν Σίρο τον Ιούνιο, ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, εάν η Ίντερ του καταβάλει 4,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, μένει να δούμε αν ο Ντιμπάλα θα «προδώσει» τη Γιουβέντους ενώνοντας τους μεγαλύτερους αντιπάλους της με ελεύθερη μεταγραφή…

Διαβάστε ΕΔΩ τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών για τον Πάολο Ντιμπάλα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.