Γιουβέντους: Δίνει Αρτούρ, θέλει Ζακαρία ή Ροβέλα

Ο Άρτουρ δεν υπολογίζεται και θέλει να πάει στην Άρσεναλ, οπότε η Γηραιά Κυρία σκέφτεται να αποκτήσει τον Ντένις Ζακαρία ή τον Νικολό Ροβέλα, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στη Τζένοα.

Οι κανονιέρηδες πιέζουν να πάρουν τον Βραζιλιάνο από την Γιουβέντους δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, πληρώνοντας τον μισθό του Βραζιλιάνου μέχρι τον Ιούνιο. Η Γιουβέντους είναι ανοιχτή στο να αφήσει τον πρώην μέσο της Μπαρτσελόνα να φύγει με δύο όρους: Πρώτα απ’ όλα θέλει η Άρσεναλ να συμπεριλάβει μια επιλογή ή υποχρέωση αγοράς στη συμφωνία και δεύτερον να υπογράψει έναν αντικαταστάτη.

Οι “μπιανκονέρι” δυσκολεύονται οικονομικά και μπορούν να πάρουν νέους παίκτες μόνο δανεικούς ή δωρεάν μεταγραφές. Ο Ντένις Ζακαρία της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με το Sky Sport Italia, οι μπιανκονέρι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ατζέντη του για μια πιθανή μεταγραφή τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ο Ζακαρία είναι πιθανό να φύγει από την ομάδα του τον Ιούνιο και όχι αυτόν τον μήνα, οπότε η Γιουβέντους εξετάζει επίσης την επιστροφή του Νίκολο Ροβέλα, ο οποίος υπέγραψε επίσημα με τη Γηραιά Κυρία πριν από ένα χρόνο. Ο Ροβέλα αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στη Τζένοα, αλλά τραυματίστηκε χθες το βράδυ κόντρα στη Φιορεντίνα και μένει να δούμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.