Φιορεντίνα – Τζένοα 6-0: Επίδειξη δύναμης (hls)

Ξέσπασε η Φιορεντίνα για τις τρεις σερί απώλειες βαθμών και συνέτριψε με 6-0 τη Τζένοα, την οποία "βύθισε" ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα της Serie A.

Η “βιόλα” ήταν εντυπωσιακή και στα δύο ημίχρονο, όπου σημείωσε από τρία γκολ και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Γένοβας, φτάνοντας απόλυτα δίκαια στη νίκη.

Ο… χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 15ο λεπτό με τον Οντριοθόλα, ακολούθησε το γκολ του Μποναβεντούρα (34′) και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Μπιράγκι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το πάρτυ των γκολ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος από τη Φιορεντίνα, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν. Στο 51′ ο Μποναβεντούρα δημιούργησε για τον Βλάχοβιτς και ο Σέρβος πέτυχε το 17ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 69′ ο Μπιράγκι “χτύπησε” για δεύτερη φορά και έγραψε το ευρύ 5-0, ενώ το… κερασάκι στην πιο ευρεία φετινή νίκη της ομάδας του Ιταλιάνο έβαλε στο 77ο λεπτό ο Τορέιρα.

Κάπως έτσι, η Φιορεντίνα επέστρεψε με τον πλέον εμφατικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα και έπιασε τη Ρόμα στην 6η θέση με 35 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Όσο για τη Τζένοα, παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από την ουραγό της Serie A, Σαλερνιτάνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.