Μίλαν – Σπέτσια 1-2: Ζημιά στο 96′ και ιστορικό “διπλό” (hls)

Η Μίλαν δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Ίντερ με την Αταλάντα (0-0) και έχασε την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της Serie A.

Η Μίλαν παρατάχτηκε με αρκετές και σημαντικές απουσίες (Κεσί) κυρίως στην άμυνα (Κερ, Τομόρι). Με δίδυμο Γκάμπια, Καλουλού ως έσχατη λύση, η ομάδα του Πιόλι κέρδισε πέναλτι μετά την σύγκρουση του Προβεντέλ με τον Ραφαέλ Λεάο. Ο Γάλλος μπακ Τεό Ερνάντεζ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάτι που έκανε λίγο αργότερα ο Λεάο φτάνοντας τα έξι γκολ στη Serie A, όσα πέτυχε πέρσι σε ολόκληρη τη σεζόν (1-0, 45+).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τιάγκο Μότα αποφάσισε να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο τον Κολομβιανό, Κέβιν Αγκουντέλο, και αυτός τον δικαίωσε ισοφαρίζοντας λίγο μετά την είσοδό του (1-1, 64ο λεπτό). Ακυρώθηκε γκολ της Μίλαν στις καθυστερήσεις και στην τελευταία φάση του αγώνα η Σπέτσια πέτυχε την ολική ανατροπή με το χρυσό γκολ του Γκιασί (96′, 1-2).

Η Ίντερ παραμένει στο ρετιρέ του πίνακα με 50 βαθμούς, ακολουθεί η Μιλαν με 48. Η Σπέτσια σκαρφάλωσε στους 22 περνώντας Σαμπντόρια και Ουντινέζε.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Φλορέντσι, Γκάμπια, Καλουλού, Ερνάντεζ, Μπακαγιόκο, Κρούνιτς, Ντίαθ (70′ Ζιρού), Σαλεμάκερς (57′ Μεσίας) Ραφαέλ Λεάο (84′ Ρέμπιτς), Ιμπραχίμοβιτς

Σπέτσια (Τιάγκο Μότα): Προβεντέλ, Αμιάν, Έρλιτς, Νικολάου, Ρέτσα (77′ Φερέρ), Ματζιόρε (80′ Κοβαλένκο), Κίβιορ, Μπαστόνι, Βέρντε, Γκιασί, Μανάι (58′ Αγκουντέλο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.