Αταλάντα-Ίντερ 0-0: Ισοπαλία με πρωταγωνιστές τους γκολκίπερ (hls)

Βαθμολογική απώλεια για την Ίντερ στο Μπέργκαμο, όπου έμεινε στο 0-0 με την Αταλάντα, αντίπαλο του Ολυμπιακού στους 32 του Europa League.

Η Ίντερ έμεινε για 13ο παιχνίδι αήττητη στην Serie A με το 0-0 εναντίον της Αταλάντα, όμως αυτό το αποτέλεσμα δίνει την ευκαιρία στη Μίλαν να την προσπεράσει αν κερδίσει την Δευτέρα τη Σπέτσια.

H Ίντερ ήταν ανώτερη και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, με τον Τζέκο στο 16′ να στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ στο 26′ ο Μούσο πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Αλέξις Σάντσες.

Η Αταλάντα απείλησε με τον Πεσίνα στο 39′, όμως ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε σταθερά, ενώ στο τετ-α-τετ που είχαν οι δυο τους στο 49′ ο Σλοβένος πραγματοποίησε τεράστια απόκρουση.

Στο 71′ ο Τζέκο έχασε σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά από τα τρία μέτρα να περνάει άουτ και στο 76′ ο Βιδάλ είδε τον Μούσο να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του.

H αντίπαλος του Ολυμπιακού που παρατάχθηκε με 7 απουσίες έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 81′ με το τετ-α-τετ του Μουριέλ να αποκρούεται από τον Χαντάνοβιτς σε κόρνερ, με τον αγώνα να τελειώνει με τεράστια ευκαιρία για την Ίντερ στο 89′, όμως το πλασέ του Ντ’ Αμπρόσιο κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.