Σαλερνιτάνα-Λάτσιο 0-3: «Καθάρισε» από νωρίς με σούπερ Ιμόμπιλε (hls)

Εύκολο πέρασμα των Λατσιάλι από την έδρα της ουραγού της Serie A στην 22η στροφή. Επίδοση ορόσημο για τον 31χρονο άσο!

Με δύο τέρματα του Τσίρο Ιμίμπιλε στα πρώτα 10 λεπτά κι ένα του Λατσάρι (66′) η Λάτσιο πήρε εύκολα μια επαγγελματική νίκη κόντρα στη Σαλερνιτάνα και συνεχίζει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Πρωτευουσιάνοι μπήκαν με πρόθεση να «καθαρίσουν» από νωρίς την υπόθεση τρίποντο, όπως κι έγινε, με τον πολύπειρο Ιταλό φορ να σημειώνει ταυτόχρονα μια επίδοση ορόσημο για τον ίδιο!

Με τα δύο του τέρματα ο 31χρονος στράικερ του Μαουρίσιο Σάρι έφτασε τα 140 με τους Αετούς από τη σεζόν 2016-17, όταν και πήρε μεταγραφή εκεί από τη Σεβίλλη.

Από εκείνη την αγωνιστική περίοδο κι έπειτα οι μόνοι ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει τον ίδιο αριθμό γκολ ή περισσότερα από εκείνον είναι τρία «τέρατα» του χώρου.

Συγκεκριμένα μαζί του βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μπροστά του είναι ο Λιονέλ Μέσι με 163 και πρώτος ο Ρόμπερτ («Λεωνίδας») Λεβαντόφσκι με 179!

Όχι κι άσχημα για τον Ιμόμπιλε, ο οποίος φέτος μετρά ήδη 15 και για άλλη μια αγωνιστική οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Από την άλλη η Σαλερνιτάνα παραμένει τελευταία και θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη της για να παραμείνει στη Serie A.

Σκόρερ: 7′, 10′ Ιμόμπιλε, 66′ Λατσάρι

Σαλερνιτάνα (Κολαντουόνο): Μπέλετς, Μότοτς, Ντέλι Κάρι, Βέσελι, Ρανιέρι (76′ Περόνε), Όμπι (67′ Ρουτζέρι), Σκιαβόνε, Ντι Τάκιο, Κεχρίντα, Γκόντο (82′ Βεργκάνι), Μπονατσόλι

Λάτσιο (Σάρι): Στρακόσια, Μάρουσιτς (59′ Λατσάρι), Λουίζ Φελίπε (83′ Βάβρο), Πάτρικ, Χυσάι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κατάλντι (59′ Λούκας Λέιβα), Αλμπέρτο, Πέδρο (40′ λ.τρ. Άντερσον), Τζακάνι (83′ Ρομέρο), Ιμόμπιλε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.