Μίλαν: Επειγόντως στόπερ, στο προσκήνιο μονίμως ο Μπαγί

Η Μίλαν αρνείται να εγκαταλείψει την καταδίωξη του αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Μπαγί, αφού ήρθαν στο φως νέες εξελίξεις.

Οι “ροσονέρι” πρέπει επειγόντως να αποκτήσουν νέο σέντερ μπακ μετά τους τραυματισμούς των Κερ και Τομόρι και πρέπει να ενεργήσουν γρήγορα καθώς απομένουν μόνο 16 ημέρες για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Αν και δεν έχουν έλλειψη ιδεών, είναι δύσκολο να βρουν τη σωστή συμφωνία. Όπως αναφέρει η La Gazzetta dello Sport, η Μίλαν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα μια συμφωνία φαίνεται πολύ πιο προσιτή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει φαινομενικά αλλάξει γνώμη και είναι πλέον ανοιχτή σε δανεισμό, την προτιμώμενη φόρμουλα των ροσονέρι. Η εναλλακτική επιλογή προς το παρόν είναι ο Αμπντού Ντιαλό της Παρί Σεν Ζερμέν, αν και θα ήταν μια πιο δύσκολη συμφωνία καθώς οι Παριζιάνοι θέλουν μόνο μια οριστική πώληση. Ο 27χρονος Μπαγί έχει κάνει μόνο τέσσερις εμφανίσεις στην Premier League αυτή τη σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για συνολικά 217 λεπτά. Το συμβόλαιό με τους ”κόκκινους διαβόλους” ολοκληρώνεται το 2024.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.