Ίντερ – Γιουβέντους 2-1: Κούπα με… buzzer beater (hls)

Με γκολ του Αλέξις Σάντσες στο φινάλε της παράτασης, η Ίντερ επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους στο "Μεάτσα" και κατέκτησε το 6ο Super Cup της ιστορίας της.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν αρκετά κλειστό, με δυνατά μαρκαρίσματα και ένταση, η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 25ο λεπτό με σκόρερ τον ΜακΚένι, όμως δεν διατήρησε για πολύ το προβάδισμα.

Η αντίδραση των “νερατζούρι” ήταν άμεση και μέσα σε ένα δεκάλεπτο κατάφερε να επαναφέρει την ισορροπία στο παιχνίδι. Ο Ντε Σίλιο έπεσε πάνω στον Τζέκο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 στο 35′, σκορ που ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Γιουβέντους μπήκε πιο δυνατά και απείλησε με τον Μπερναντέσκι, με την απάντηση της Ίντερ να έρχεται με κεφαλιά του Ντάμφρις που σταμάτησε στο δοκάρι. Από το 70ο λεπτό και μετά, ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε τελείως. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ επιφυλακτικές, έδωσαν βάση στην άμυνα και μοιραία το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Εκεί, δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα και τα λεπτά κυλούσαν με τις δύο ομάδες να μένουν μακριά από τις αντίπαλες περιοχές, αφού ακόμη και το σουτ του Ντιμπάλα στο 102′ δεν ανησύχησε τον Χαντάνοβιτς.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights

Κάπως έτσι όλα έδειχναν πως το τρόπαιο θα κρινόταν στη διαδικασία των πέναλτι, όμως η Ίντερ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Μία στιγμή αδράνειας των “μπιανκονέρι” στο 121ο λεπτό ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά. Ο Νταρμιάν “τσίμπησε” τη μπάλα μέσα στην περιοχή, εκείνη στρώθηκε στον Αλέξις Σάντσες και ο Χιλιανός επιθετικός με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τους “νερατζούρι” στον “έβδομο ουρανό”.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φρέι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (89′ Νταρμιάν), Μπαρέλα (89′ Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς (100′ Ντιμάρκο), Τζέκο (76′ Κορέα), Λαουτάρο (75′ Σάντσες)

Γιουβέντους: Περάν, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, ΜακΚένι, Λοκατέλι (90′ Μπέντανκουρ), Ραμπιό, Μπερναρντέσκι (79′ Αρτούρ), Κουλουσέβσκι (74′ Ντιμπάλα), Μοράτα (88′ Κεν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.