Στη…σκιά του Ρομέλου, ο Ζόρνταν Λουκάκου

Σε αντίθεση με τον Ρομέλου Λουκάκου, ο αδελφός του Ζόρνταν – 27 ετών πια - ψάχνει ακόμη και σήμερα να βρει τον δρόμο της επιτυχίας

Στην Λάτσιο από την οποία (ξανά)αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι δεν στέριωσε. Ο αριστερός Βέλγος αμυντικός που όσο κι΄ αν προσπάθησε δεν κατάφερε να βρει πουθενά το… λιμάνι του, είναι στόχος ομάδων της Serie B και παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του με τους «μπιανκοσελέστε» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο Μαουρίτσιο Σάρι δείχνει διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει από τώρα. Άλλωστε o Ιταλός προπονητής, του έχει δώσει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής είτε σε επίσημα είτε ακόμη και σε φιλικά παιχνίδια και όλα δείχνουν ότι η πορεία ενός πολλά υποσχόμενου ονόματος παίρνει για τα καλά την… κατιούσα.

Κι΄ αυτό γιατί όπως γράφουν οι Ιταλοί, η ομάδα που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, είναι η Βιτσέντζα, η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα που δίνει σκληρή (και με ελάχιστες πιθανότητες) μάχη για την σωτηρία της. Εάν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας την μέχρι τώρα βαθμολογική της συγκομιδή (7 βαθμοί), θα έλεγε κανείς ότι… ούτε σε θαύμα δεν μπορεί να ελπίζει. Κι΄ όμως ο Λουκάκου βλέπει πως μέσα από την νέα αυτή πόρτα που του ανοίγεται, μπορεί να αναδείξει μέρος των δυνατοτήτων του.

Η καριέρα του αρχίζει από τις κατηγορίες υποδομής της Άντερλεχτ στην ανδρική ομάδα της οποίας ωστόσο, αγωνίστηκε… λίγα λεπτά ως αναπληρωματικός. Αργότερα υπήρξε ένα… τριετές πάρε – δώσε με την Οστάνδη και εν συνεχεία η διαδρομή που ακολούθησε ήταν μεταξύ Λάτσιο και Αντβέρπ.

Ο Ζόρνταν δεν κατάφερε πουθενά να στεριώσει, δεν μπόρεσε ούτε στο ελάχιστο να ακολουθήσει τον δρόμο του αδελφού του και τώρα περιορίζεται στο να προσδοκά την ποδοσφαιρική του…. αναγέννηση, μέσω της σωτηρίας της επόμενης επιλογής του.

Στη Βιτσέντζα τον περιμένουν ελπίζοντας πως με την εμπειρία του θα καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα τους στην συγκομιδή των απαραίτητων βαθμών για τον τελικό στόχο. Για την συντριπτική πλειοψηφία, η παραμονή των Βένετων στην μικρή κατηγορία του Ιταλικού πρωταθλήματος είναι κάτι… ανέφικτο, αλλά οι παράγοντες της ομάδας κάνουν την ύστατη προσπάθεια ελπίζοντας πως οι παραστάσεις και η θετική αύρα του Ζόρνταν Λουκάκου είναι τα δύο στοιχεία που σε συνδυασμό με κάποιες άλλες μεταγραφικές κινήσεις την τρέχουσα περίοδο (ήδη ανακοινώθηκε η απόκτηση του Πολωνού επιθετικού – πρώην Ουντινέζε – Λούκας Τεόντορσζικ) θα τους βοηθήσουν στην εξασφάλιση του πολυπόθητου εισιτηρίου παραμονής στην κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.