Ρόμα: Παραμένει στην πρωτεύουσα ο Μουρίνιο

Οι διοίκηση της Ρόμα συναντήθηκε με τον Ζοζέ Μουρίνιο και δεν σκέφτονται να τον απολύσουν παρά τις εννέα ήττες σε 21 αγώνες της Serie A.

Την περασμένη Κυριακή (9/1), οι ”τζιαλορόσι” γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 4-3 από τη Γιουβέντους, παρόλο που προηγήθηκαν με 3-1. Ο Μουρίνιο έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς λιγότερους από τον Πάουλο Φονσέκα την περασμένη σεζόν και έχει ήδη χάσει εννέα παιχνίδια σε 21, τον υψηλότερο αριθμό ηττών τα τελευταία 43 χρόνια. Ο στόχος της Ρόμα είναι να προκριθεί στο Champions League, αλλά η ομάδα είναι εννέα βαθμούς πίσω από την Αταλάντα που έχει και ματς λιγότερο.

Σύμφωνα με την Il Corriere dello Sport, οι διευθυντές της Ρόμα συναντήθηκαν χθες (10/1) με τον Πορτογάλο, αλλά δεν σκέφτονται να απολύσουν τον προπονητή τους. Ο Μουρίνιο εξήγησε το πρόγραμμά του για τον σύλλογο και την ανάπτυξη της ομάδας που υποστηρίζεται από τους αρχηγούς και τους ιδιοκτήτες. Οι ηγέτες των αποδυτηρίων της Ρόμα είναι επίσης στο πλευρό του Μουρίνιο και εξακολουθούν να είναι «γοητευμένοι» από το χάρισμά του. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα με έδρα τη Ρώμη, οι συνεντεύξεις του προπονητή μετά τον αγώνα θα μπορούσαν να διχάσουν τους παίκτες της Ρόμα. Στο τελευταίο του μετά το παιχνίδι με τη Γιουβέντους, ο Μουρίνιο κατηγόρησε τους παίκτες της Ρόμα ότι είχαν αδύναμη νοοτροπία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.