Serie A: Αγωνιστική με πολλά ρεκόρ! (pics)

Το καταπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα στη Ρόμα και τη Γιουβέντους, έκλεψε την παράσταση στην 21η αγωνιστική στη Serie A.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συνεχίζει απτόητος να καταρρίπτει ρεκόρ, οπότε ας δούμε τα σημαντικότερα στατιστικά που προέκυψαν αυτό το Σαββατοκύριακο.
7
Το παιχνίδι της Ρόμα εναντίον της Γιουβέντους ήταν πολύ διασκεδαστικό και απρόβλεπτο. Είναι πλέον το ματς με τα περισσότερα γκολ ανάμεσα στους δύο, στη Serie A, από το 1950, όταν οι «μπιανκονέρι» είχαν επικρατήσει 7-2. Είναι επίσης η πρώτη φορά από το 1962 που και οι δύο ομάδες σκόραραν τουλάχιστον από 3 γκολ.
14
Σε όλες τις διοργανώσεις, ο Τάμι Έιμπραχαμ, έχει πετύχει περισσότερα γκολ (14) από οποιονδήποτε άλλον Άγγλο παίκτη στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτή τη σεζόν. Ο νεαρός φορ έχει επίσης πετύχει περισσότερα γκολ χωρίς πέναλτι, από οποιονδήποτε άλλο παίκτη ομάδας της Serie A (14) τη σεζόν που διανύουμε.

15
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι ο τρίτος παίκτης που σκοράρει τουλάχιστον 15 γκολ και στις τελευταίες έξι σεζόν, στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μετά τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
24
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει σκοράρει σε κάθε ημερολογιακό έτος από το 1999 (24 συνεχόμενα χρόνια).

80
Περισσότερη μαγεία από Ζλάταν. Η Βενέτσια έγινε ο 80ος διαφορετικός αντίπαλος που σκόραρει ο Σουηδός στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αυτός ο αριθμός ισοδυναμεί με το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

3
Σε 18 εμφανίσεις στη Serie A εφέτος με την Ίντερ, ο Μίλαν Σκρίνιαρ έχει πετύχει τρία γκολ (όλα με κεφαλιές), όσα είχε πετύχει σε 32 αγώνες που έπαιξε τη σεζόν 2020-21.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.