Γιουβέντους: Χάνει τη σεζόν ο Κιέζα! (vid)

Η Γιουβέντους βρίσκεται στο επίκεντρο του ιταλικού Τύπου , μετά την εκπληκτική νίκη της απέναντι στη Ρόμα το βράδυ της Κυριακής.

Η Ρόμα προηγήθηκε με 3-1 πριν οι Μάνουελ Λοκατέλι, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι και Ματία Ντε Σίλιο, σκοράρουν τρεις φορές σε μόλις επτά λεπτά σε μία επική νίκη με σκορ 4-3. Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Φεντερίκο Κιέζα.
Τη Δευτέρα το πρωί ο διεθνής ακραίος επιθετικός έφτασε στο ιατρικό κέντρο των «μπιανκονέρι» για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στο γόνατο του. Ο 24χρονος θα μπορούσε να έχει έναν τραυματισμό που θα του στερήσει τη συμμετοχή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ορισμένες αναφορές υποδεικνύουν πιθανή ρήξη,, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι έχει διάταση των συνδέσμων στο γόνατο. Το πρωί, ο Κιέζα έφτασε στην ιδιωτική κλινική της Γιουβέντους για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, Ενρίκο. Ο πρώην παίκτης της Φιορεντίνα μόλις είχε επιστρέψει στη δράση μετά από μυϊκό τραυματισμό. Τελικά οι φόβοι ότι έχει πάθει μεγάλη ζημιά επιβεβαιώθηκαν. Οι εξετάσεις λοιπόν στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τους προσεχείς μήνες και θα χάσει δεδομένα το υπόλοιπο της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.