Μίλαν-Ρόμα 3-1: Παραμένει σε τροχιά τίτλου (hls)

Η Μίλαν επιβλήθηκε με 3-1 της Ρόμα στο «Σαν Σίρο» κάνοντας το καλύτερο δυνατό ποδαρικό για το 2022 στο πρωτάθλημα Ιταλίας.

Η οάδα του Πιόλι αιφνιδίασε πλήρως τους φιλοξενούμενους σημειώνοντας δύο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Πρώτα με πέναλτι του Ζιρού στο 8’ και στη συνέχεια με τον Μεσίας στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι «ροσονέρι» έριξαν τον ρυθμό τους, οι Ρωμαίοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν πριν το τέλος του πρώτου μέρους να μειώσουν, όταν ο Έιμπραχαμ με προβολή νίκησε τον Μενιάν πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώνοντας το 2-1.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ο ρυθμός ήταν καλύτερος. Ο Μενιάν με δύο σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε τη Μίλαν μπροστά στο σκορ και ο Λεάο στο 82ο λεπτό διαμόρφωσε το 3-1 βγαίνοντας σε τετ-α-τετ με τον ανήμπορο να αντιδράσει Ρουί Πατρίσιο.

Η ομάδα του Μουρίνιο έμεινε με 10 παίκτες στο 74′ αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κάρσντορπ, ενώ στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε και ο Μαντσίνι με τους Ρωμαίους να τελειώνουν το παιχνίδι με 9 παίκτες. Ο Ιμπραχίμοβιτς νικήθηκε από τον Πατρίτσιο σε πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Μίλαν πλησίασε στον βαθμό από την πρωτοπόρο Ίντερ έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο, ενώ η Ρόμα έμεινε στην 6η θέση και 6 βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.