Τζένοα – Αταλάντα 0-0: Δεν έβγαλε αντίδραση (hls)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη κόλλησε στη Γένοβα και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στη Serie A.

Τελευταίος αγώνας για το 2021 στη Γένοβα και στο Λουίτζι Φεράρις , Τζένοα και Αταλάντα έδωσαν ραντεβού για την 19η αγωνιστική της Serie A. Η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο που παραμένει με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα (12/9, 2-3 στην Κάλιαρι) και συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, κατάφερε να φρενάρει τα επιθετικά όπλα της ομάδας από το Μπέργκαμο.

Στην έδρα της η Τζένοα απέφυγε την 5η διαδοχική ήττα από την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, που έμεινε άσφαιρη μετά από 15 αγώνες! Η Αταλάντα δεν συνήλθε μετά την βαριά ήττα στο Μπέργκαμο από τη Ρόμα (1-4) και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας πίσω από τις Νάπολι (παίζει με Σπέτσια εντός), Μίλαν (παίζει με Έμπολι εκτός) και την πρωτοπόρο Ίντερ που αγωνίζεται αύριο (22/12) στο Μεάτσα κόντρα στη Τορίνο (19.30).

Η Τζένοα περιόρισε τις ορέξεις των παικτών του Γκασπερίνι και κράτησε την Αταλάντα σε ρηχά νερά που έχασε την σπουδαιότερη ευκαιρία της μετά από 80 λεπτά στο ματς με τον Τούρκο στόπερ Μερίχ Ντεμιράλ που είχε πάρει εντολή να μείνει ψηλά και στην επίθεση στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα του Σεβτσένκο πήρε ανάσα πριν το νέο έτος κερδίζοντας σημαντικό βαθμό που την φέρνει στους 13 συνολικά και τρίτη από το τέλος στην κατάταξη μετά από 19 αγωνιστικές.

Τζένοα (Αντρέι Σεβτσένκο): Σίριγκου, Κρίσιτο (68′ Γκιλιόνε), Μπιράσκι, Βάσκεζ, Μπάνι, Στουράρο (88′ Ερνάνι), Πορτανόβα (88′ Μελεγκόνι), Καμπιάσο, Μπάντελ, Ντέστρο (72′ Πάντεφ), Εκουμπάν

Αταλάντα (Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι): Σπορτιέλο, Χάτεμπουρ, Τζαπακόστα, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Παλομίνο, Φρόιλερ (46′ Ντε Ρόουν), Μαλινόφσκι (65′ Πάσαλιτς), Κόουπμέινερς (84′ Πίκολι), Σαπάτα (45′ Μουριέλ), Μίραντσουκ (65′ Ίλιτσιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.