Λάτσιο: Covid ο Ιμόμπιλε, δεν επιβεβαιώνεται από την ομάδα

Η La Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι ο Τσίρο Ιμόμπιλε βρέθηκε θετικός στον COVID, αλλά ούτε ο παίκτης, ούτε η Λάτσιο το έχουν επιβεβαιώσει.

Ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται σε απομόνωση αφού η σύζυγός του Τζέσικα βρέθηκε θετική στον COVID-19. Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που έχασε την εντός έδρας αναμέτρηση της Λάτσιο με την Τζένοα την περασμένη Παρασκευή (17/12). Τα χθεσινά ρεπορτάζ έγραφαν πως ο Ιμόμπιλε ήταν σε απομόνωση, αλλά είχε βγει αρνητικός σε αρκετές εξετάσεις που υποβλήθηκε. Ωστόσο, η εφημερίδα La Gazzetta dello Sport υποστηρίζει τώρα ότι ο 31χρονος είναι επίσης θετικός στον COVID, επομένως θα χάσει τον προσεχή αγώνα με τη Βενέτσια την Τετάρτη (22/12).

Ο Ιμόμπιλε βρέθηκε αρχικά θετικός πριν από ένα χρόνο, όταν απουσίασε από τους αγώνες του Champions League με την Μπριζ και Ζενίτ. Ωστόσο, του δόθηκε το πράσινο φως για να παίξει με την Τορίνο μεταξύ των δύο ευρωπαϊκών αγώνων. Ο Ιμόμπιλε έπαιξε 30 λεπτά και πέτυχε ένα γκολ. Η Λάτσιο δεν τιμωρήθηκε γι’ αυτό, αλλά ο Πρόεδρός της Κλαούντιο Λοτίτο τιμωρήθηκε για δύο μήνες. Οι γιατροί της Λάτσιο, Ίβο Πουλτσίνι και Φάμπιο Ρόντα, αντιμετώπισαν ποινή αποκλεισμού πέντε μηνών για τον ίδιο λόγο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.