Κάλιαρι : Ο Γοδίν ανακοίνωσε ότι φεύγει

Ο Ντιέγκο Γοδίν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Κάλιαρι τον Ιανουάριο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Κάλιαρι, Ντιέγκο Γοδίν μίλησε σε μέσα της Ουρουγουάης για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Ιταλικό σύλλογο τον Ιανουάριο.

“Δεν μπορώ να πω πολλά αυτή την στιγμή αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα φύγω. Δεν υπάρχει έλλειψη σεβασμού ή επαγγελματισμού από εμένα ή τον σύλλογο. Υπάρχουν θέματα με το συμβόλαιο και πράγματα που συμβαίνουν στην ομάδα αλλά δεν αφορούν το σήμερα. Θέματα που είναι συνέχεια προηγούμενων χρόνων. Για έναν μήνα επέκτεινα την συνεργασία μου με λιγότερα λεφτά αλλά θα φύγω τον Ιανουάριο. Σε δέκα ημέρες θα αποκαλύψω την νέα ομάδα μου. Τότε θα είμαι έτοιμος να μιλήσω για όσα συνέβησαν στην Κάλιαρι”.

Ο Γοδίν μετακόμισε στην Κάλιαρι το καλοκαίρι του 2020 από την Ίντερ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε δώδεκα παιχνίδια με τον σύλλογο. H φημολογία αναφέρει ότι είναι κοντά στην επιστροφή του στην Λα Λίγκα με την Μπέτις να είναι το φαβορί και την πρώην ομάδα του την Ατλέτικο Μαδρίτης το αουτσάιντερ για την απόκτησή του.

Στην Ατλέτικο έπαιξε από το 2010 ως το 2019 και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ, δύο Europa League και τρία UEFA Σούπερ Καπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.