Λάτσιο: Ο Λοτίτο απαίτησε την παραμονή του Σάρι

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, ανακοινώνει ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι θα υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του για δύο χρόνια.

Ο Σάρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Biancocelesti το περασμένο καλοκαίρι και παρά το απογοητευτικό ξεκίνημα της σεζόν, ο Λοτίτο αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή του στον σύλλογο για δύο ακόμη χρόνια. «Γνώρισα έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ζει το ποδόσφαιρο με πάθος και αν κάποιος πιστεύει ότι είναι στο χείλος του γκρεμού, μπορώ να διασφαλίσω ότι δεν είναι έτσι», είπε κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου δείπνου της ομάδας. Έδωσα την εντολή να ανανεώσει το συμβόλαιό του για δύο χρόνια αυτόματα».

Η Λάτσιο έχει συγκεντρώσει μόνο 26 βαθμούς σε 16 αγώνες και ο Λοτίτο κατηγορεί τους παίκτες για τα κακά αποτελέσματα της Λάτσιο. «Οι άνθρωποι με σταματούν στο δρόμο και με ρωτούν τι συμβαίνει. Μερικοί παίκτες δεν θυμούνται πού βρίσκονται, κάποιος έχει ξεχάσει το ομαδικό πνεύμα. Δεν καταλαβαίνουν όλοι τη θυσία που κάνουμε, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τη δουλειά όλων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.