Ουντινέζε-Μίλαν 1-1: Την «έσωσε» ο Ζλάταν

Με φανταστικό γκολ του Σουηδού στο 90+2' οι Ροσονέρι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, στον αγώνα της 17ης στροφής της Serie A!

Σε ένα ματς που η Μίλαν… πέταξε το πρώτο ημίχρονο και εμφανίστηκε «κακή», ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν αυτός που κατάφερε να τη «σώσει» στις καθυστερήσεις του ματς και να της δώσει από το… τίποτα, τον έναν πόντο απέναντι στην Ουντινέζε!

Ο πολύπειρος στράικερ σκόραρε με φανταστικό γυριστό και την έφερε στο +2 από την Ίντερ, η οποία θα έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει την Κυριακή το βράδυ απέναντι στην Κάλιαρι (12/12, 21:45).

Για την ιστορία οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 17′ με τον Μπέτο και θα μπορούσαν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο, αν είχαν αντέξει στον έξτρα χρόνο του αγώνα.

Ακόμη τελείωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Σαξές στο 90+4′, ενώ για την ώρα βρίσκονται στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κόκκινη: Σαξές (90+4′)

Σκόρερ: 17′ Μπέτο – 90+2′ Ιμπραχίμοβιτς

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (Τσιόφι): Σιλβέστρι, Μπεκάο, Νιούτνικ, Πέρες, Μακνεγκό, Μολίνα, Γουάλας, Αρσλάν (70′ Σαξές), Ουντότζι (61′ Ζέγκελαρ), Μπέτο, Ντεολοφέου (70′ Γιάγιαλο)

ΜΙΛΑΝ (Πιόλι): Μενιάν, Φλορέντσι, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερνάντες, Μπενασέρ (46′ Τονάλι), Μπακαγιόκο (46′ Κεσί), Σαλεμάκερς (69′ Καστιγέχο), Ντίαθ (81′ Μαλντίνι), Κρούνιτς (46′ Μεσίας), Ιμπραχίμοβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.