Έρικσεν: Τέλος από την Ίντερ βάσει Νόμου

Ακόμα κι αν η Ίντερ και ο Έρικσεν ήθελαν να πορευτούν μαζί ως το 2024, συγκεκριμένη διάταξη του Αθλητικού Νόμου στην Ιταλία δε θα το επέτρεπε.

Τα ευχάριστα για τον Κρίστιαν Έρικσεν ήρθαν την Πέμπτη, ακριβώς 174 μέρες μετά την περιπέτειά του με την καρδιά τουστο πρόσφατο EURO. Ο Δανός μεσοεπιθετικός πάτησε ξανά χορτάρι και προπονήθηκε με την Οντένσε Μπόλντκλαμπ.

Ο Έρικσεν ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα με την καρδιά του, πορεύεται πλέον με τη βοήθεια βηματοδότη. Μέχρι και σήμερα είναι ποδοσφαιριστής της Ίντερ με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024.

Ωστόσο, ακόμα κι αν η Ίντερ και ο Έρικσεν ήθελαν να συνεχίσουν μαζί αυτό δε θα ήταν δυνατό. Ο λόγος είναι πως υπάρχει συγκεκριμένη διάταξη του Αθλητικού Νόμου στην Ιταλία, που υπαγορεύει πως αν ένας αθλητής έχει υποστεί έμφραγμα απαγορεύεται να αγωνιστει ξανά.

Συνεπώς, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία τους. Ο Έρικσεν, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται, θα το κάνει αυτό στην πατρίδα του και υπό τη συνεχή παρακολουθήση του προσωπικού του ιατρού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας