Τορίνο-Έμπολι 2-2: Η αποβολή του Σίνγκο τα άλλαξε όλα

Μετά από τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, η Τορίνο είχε τις πρώτες απώλειες βαθμών. Η Έμπολι επωφελούμενη από την γρήγορη αποβολή του Σίνγκο,πήρε πολύτιμη ισοπαλία 2-2 και διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από την σημερινή της αντίπαλο.

H αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Τορίνο. Η ομάδα του Γιούριτς αιφνιδίασε την αντίπαλο της και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο 15λεπτο με τα γκολ του Πομπέγκα στο 10ο λεπτό και του Πιάτσα πέντε λεπτά αργότερα. Όλα έδειχναν ότι η «γκρανάτα» θα έχει ένα εύκολο βράδυ, απέναντι σε μία «φοβική» ομάδα που δεν είχε τελική προσπάθεια μετά από 30 λεπτά παιχνιδιού.

Ένα λεπτό αργότερα όμως η ιστορία του αγώνα πήρε άλλη τροπή. Στο 31΄αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σίνγκο για τράβηγμα στον Ντι Φραντσέσκο και δύο λεπτά αργότερα, στην πρώτη της τελική προσπάθεια, η Έμπολι μείωσε με κεφαλιά του Ρομανιόλι. Με καλή αμυντική λειτουργία οι γηπεδούχοι κρατούσαν χωρίς να δεχτούν ιδιαίτερη πίεση το υπέρ τους σκορ, αλλά στο 72΄με εκπληκτική κεφαλιά ο Λα Μάντια, ο οποίος είχε περάσει στο ματς δέκα λεπτά νωρίτερα, ισοφάρισε 2-2.

Η Έμπολι έχει ήδη χτίσει τις βάσεις για ένα δεύτερο εξάμηνο της σεζόν χωρίς το άγχος του υποβιβασμού. Η Τορίνο έχασε την ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας στη Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.