Γιουβέντους: Θα μπορέσει να κάνει τις «εκκαθαρίσεις» που θέλει;

Ο Άαρον Ράμσεϊ και ο Αρτούρ δεν είναι στα σχέδια του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Γιουβέντους.

Το ζήτημα είναι εδώ όμως ότι η «Γηραιά Κυρία» θα δυσκολευτεί να τους ξεφορτωθεί και να απαλλαγεί από τα «βαριά» τους συμβόλαια. Ο Ράμσεϊ, 30 ετών πλέον, έχει παίξει μόλις 112 λεπτά σε πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, ενώ ο Αρτούρ δυσκολεύτηκε να μπει πάλι σε πλάνο ενδεκάδας, μετά την επιστροφή του από τραυματισμό. Ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα έπαιξε μόλις 166 λεπτά (επτά συμμετοχές) και πέρασε τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Serie A στον πάγκο.
Η Γιουβέντους σχεδιάζει να πουλήσει και τους δύο τον Ιανουάριο, αλλά θα είναι δύσκολο έργο, για διαφορετικούς λόγους. Ο Ράμσεϊ έχει συμβόλαιο 7 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και το Football Italia αναφέρει ότι δεν είναι διατεθειμένος να τερματίσει το συμβόλαιο του με κοινή συμφωνία τον Ιανουάριο. Ως εκ τούτου, η Γιουβέντους πρέπει να βρει ομάδες πρόθυμες να αποκτήσουν τον Ουαλό μέσο, προσφέροντας του παρόμοιο μισθό. Ακούγεται λίγο ουτοπικό κάτι τέτοιο.

Ο Αρτούρ δεν παίρνει τόσο πολλά όσο ο Ράμσεϊ, αλλά η Γιουβέντους χρειάζεται τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του για να αποφύγει απώλεια κεφαλαίου. Η Γιουβέντους έχει βάλει πολλούς άλλους παίκτες διαθέσιμους στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, Γουέστον ΜακΚένι και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι. Το συμβόλαιο του Ιταλού ακραίου επιθετικού λήγει στο τέλος της σεζόν, οπότε ο Ιανουάριος θα είναι η τελευταία ευκαιρία της Γιουβέντους να πάρει χρήματα από την πώληση του, εάν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, όπως είναι πιθανό, για την παράταση της παραμονής του στον σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.