Βλάχοβιτς: Βασιλιάς στη Φλωρεντία, αδύνατο να πάει στο Τορίνο

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, κατηγορεί τους παράγοντες των παικτών και τονίζει πως η Γιουβέντους δεν έχει την πολυτέλεια να υπογράψει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος δεν είναι διατεθειμένος να επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει το 2023 με τον Κομίσο να κατηγορεί τους ατζέντηδες του για αυτό. «Στην Αμερική, οι μάνατζερ παίρνουν ένα κομμάτι από τους μισθούς των πελατών τους. Δεν βαραίνουν τις μεταγραφές», είπε στο Radio 24.

«Δεν θέλω να πω ότι με εκβίασαν, είναι μια δυνατή λέξη, αλλά με κρατούν υπό έλεγχο όσοι θέλουν να μετακινήσουν τον Βλάχοβιτς πάση θυσία, όπως συνέβη με τον Ντοναρούμα. Αν δεν ήμουν εγώ, ο Βλάχοβιτς δεν θα είχε την ευκαιρία να γίνει βασιλιάς εδώ στη Φλωρεντία».

Η Γιουβέντους είναι μεταξύ των συλλόγων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 21χρονου, αλλά ο Κομίσο αμφιβάλλει ότι οι μπιανκονέρι μπορούν να τον αντέξουν οικονομικά. «Θέλω να πω σε όλους ότι ο Βλάχοβιτς ανήκει στη Φιορεντίνα, οπότε πρέπει να μιλήσουν μαζί μας πριν καλέσουν τον ατζέντη του. Δεν είναι ένα κλειστό κεφάλαιο. Επικρίθηκα όταν είπα ότι δεν θα ανανεώσει, αλλά οι αριθμοί του έχουν βελτιωθεί από τότε. «Το αγόρι είναι σοβαρός επαγγελματίας, αλλά δεν θέλω να με εκβιάσει κανένας. «Δεν ξέρω αν η Γιουβέντους μπορεί να τον αντέξει οικονομικά. Έχω ακούσει ότι έκαναν κέρδη κεφαλαίου, αλλά εξακολουθούν να έχουν εκατομμύρια χρέη. Πως είναι δυνατόν? Την τελευταία περίοδο, έχασαν 1 δισεκατομμύριο ευρώ στο χρηματιστήριο».

Η Φιορεντίνα βρίσκεται στην έκτη θέση στον πίνακα της Serie A, επτά βαθμούς πίσω από την τέταρτη Αταλάντα. «Είναι ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα των τελευταίων ετών», είπε ο Κομίσο. «Ο Ιταλιάνο έφερε ενθουσιασμό και αύξησε την αξία των παικτών που ήταν ήδη στην ομάδα. Η ταπεινοφροσύνη του με έχει εντυπωσιάσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.