Γιουβέντους: Ξεφορτώνεται παίκτες ο Αλέγκρι

Οι Άαρον Ράμσεϊ και Αρτούρ δεν είναι στα σχέδια του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όμως η Γιουβέντους θα δυσκολευτεί να τους ξεφορτωθεί για οικονομικούς λόγους.

Ο Ράμσεϊ έχει παίξει μόλις 112 λεπτά σε πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος Αρτούρ δυσκολεύτηκε με τον χρόνο συμμετοχής, από τότε που επέστρεψε μετά από τραυματισμό. Ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα έπαιξε μόλις 166 λεπτά (επτά συμμετοχές) και κάθισε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Serie A στον πάγκο. Η Γιουβέντους σχεδιάζει να πουλήσει και τους δύο ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο, αλλά θα είναι δύσκολο έργο για διαφορετικούς λόγους.

Ο Ράμσεϊ έχει συμβόλαιο 7 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και φυσικά δεν είναι διατεθειμένος να τερματίσει το συμβόλαιό του. Ως εκ τούτου, η Γιουβέντους πρέπει να βρει πρόθυμους μνηστήρες να αποκτήσουν τον Ουαλό προσφέροντάς του παρόμοιο μισθό. Ο Αρτούρ κόστισε πολλά, αλλά δεν παίρνει όσα αμείβεται ο Ράμσεϊ. Η Γιουβέντους χρειάζεται τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ από την πώλησή του για να αποφύγει απώλεια κεφαλαίου. Ο Βραζιλιάνος εντάχθηκε στη Γιουβέντους σε συμφωνία ανταλλαγής με τον Μίραλεμ Πιάνιτς το 2020, αλλά η μεταγραφική του αξία που καταχωρήθηκε στον ισολογισμό ήταν 76 εκατ. ευρώ, επομένως η αποσβεσμένη του αξία τον Ιανουάριο θα είναι περίπου 50 εκατ. ευρώ.

Τέλος, η Γιουβέντους έχει βγάλει στο σφυρί αρκετούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, Γουέστον ΜακΚένι και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.