Μουρίνιο: Φωνάζει για την διαιτησία και συμβουλεύει τον Τζανιόλο να φύγει

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, πρότεινε στον Νίκολο Τζανιόλο να αρχίσει να σκέφτεται την απομάκρυνση του από τη Serie A.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την απογοήτευσή του με τη διαιτησία, μετά την ήττα της Ρόμα από την Μπολόνια (1-0). Το αφεντικό της Ρόμα, Μουρίνιο, ταράχτηκε μετά τον αγώνα, αφού ο Άγγλος επιθετικός Τάμι Έιμπραχαμ και ο δεξιός μπακ Ρικ Κάρσντορπ αποκλείστηκαν από την αναμέτρηση του Σαββάτου (4/12) με την πρωταθλήτρια Ίντερ λόγω συσσώρευσης κίτρινων καρτών. Ο Τζανιόλο – ο οποίος δεν έχει σκοράρει ακόμα στη Serie A αυτή τη σεζόν, αν και έχει πετύχει δύο γκολ στο Europa Conference League, τιμωρήθηκε επίσης για θέατρο.

Θα πρέπει να ψάξω βαθιά για την ενδεκάδα μας το Σάββατο», είπε ο Μουρίνιο στο DAZN μετά το παιχνίδι καθώς έστρεψε την προσοχή του στον 22χρονο Ιταλό μέσο Νίκολο Τζανιόλο, ο οποίος παρέμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης όλη τη σεζόν 2020-21 για χιαστούς, τραυματισμός συνδέσμων (ACL). «Ευτυχώς, αντικατέστησα τον Μαντσίνι. Διαφορετικά, μπορεί να έχει πάρει και αυτός κάρτα. “Θα τελειώσω με μια παρατήρηση. Θέλω να πω κάτι που μάλλον έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντά μου: αν ήμουν ο Νίκολο Τζιανιόλο, θα άρχιζα να σκέφτομαι ότι ίσως το να παίξω στη Serie A σημαίνει ότι τα πράγματα θα στοιβάζονται εναντίον μου.”

Ο Πορτογάλος πριν από τον αγώνα της Τετάρτης είχε ρεκόρ τεσσάρων νικών σε ισάριθμους αγώνες εναντίον της Μπολόνια. Η Ρόμα έχει κερδίσει 25 βαθμούς στους πρώτους 15 αγώνες πρωταθλήματος. Τις τελευταίες 10 σεζόν της Serie A, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας σεζόν, μόνο το 2018-19 κέρδισε λιγότερους βαθμούς μετά από 15 αγώνες (21).

“Τα συγχαρητήρια στον Σίνισα [Μιχαΐλοβιτς] και τη Μπολόνια, έπαιξαν υπέροχο παιχνίδι. Αλλά τα εύσημα και στους παίκτες μου. Τα έδωσαν όλα ενάντια σε όλα και σε όλους”, είπε ο Μουρίνιο. «Τραυματισμοί πριν το παιχνίδι, τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του αγώνα, «κρυφοί» τραυματισμοί παικτών που έπαιξαν ολόκληρο το 90λεπτο. Μετά υπήρξαν μερικά επεισόδια αλλά οι παίκτες μου συνέχισαν να τσακώνονται. «Είμαι περήφανος για αυτούς τους τύπους, δεν έχω αρνητικά συναισθήματα απέναντί ​​τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.