Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους 0-2: Πήρε… ανάσα η “Γηραιά Κυρία” (vid)

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Γιουβέντους, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της ουραγού του ιταλικού πρωταθλήματος, Σαλερνιτάνα.

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Γιουβέντους, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της ουραγού του ιταλικού πρωταθλήματος, Σαλερνιτάνα.

Για άλλο ένα παιχνίδι η “Γηραιά Κυρία” δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο πήρε το “τρίποντο” και… παλεύει για την είσοδο της στις ευρωπαϊκές θέσεις!

Η “Γιούβε” άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Ντιμπάλα, ενώ στο 28ο λεπτό ακυρώθηκε το τέρμα που πέτυχε ο Κιελίνι μετά από εξέταση της φάσης από το VAR. O Moράτα στο 70ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Σαλερνιτάνα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0, ενώ στο 94ο λεπτό ο Ντιπάλα έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Με 24 βαθμούς, η Γιουβέντους βρίσκεται στην έβδομη θέση της Serie Α (ισοβαθμεί με την Φιορεντίνα), ενώ η Σαλερνιτάνα είναι στην τελευταία θέση της κατάτακης με 8 βαθμούς.

Σαλερνιτάνα: Μπέλετς, Ρανιέρι (82′ Γιαροζίνσκι), Γκαγκλιόλο, Γκιόμπερ, Βέσελι, Κεχριντά (50′ Σκιαβόνε), Ζορτέα, Καπέτσι (50′ Ντι Τάκιο), Κουλιμπαλί, Σίμι (64′ Ντζούριτς), Μπονατσόλι (82′ Βεργκάνι)

Γιουβέντους: Τσέζνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Πελεγκρίνι (66′ Άλεξ), Μπερναντέσκι (71′ Ραμπιό), Λοκατέλι, Μπεντανκούρ, Κουλουσέφσκι (94′ Σούλε), Κιν (66′ Μοράτα), Ντιμπάλα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.