Ίντερ: Στηρίζει Ινζάγκι, αισιοδοξεί για Μπρόζοβιτς

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, επιμένει ότι ο Σιμόνε Ιντζάγκι συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε από τον Αντόνιο Κόντε, βελτιώνοντας τους απολογισμούς του στο Champions League.

«Δεν είναι αλήθεια ότι κερδίζουν μόνο εκείνοι που ξοδεύουν πολλά χρήματα. Περιμέναμε ότι η ομάδα θα μεγαλώσει με την πάροδο του χρόνου και αυτό έγινε», είπε ο Μαρότα στο Sky Sport Italia κατά την είσοδό του στο Μεάτσα για την αναμέτρηση της Ίντερ κόντρα στη Σαχτάρ.

«Αυτοί οι παίκτες είναι ώριμοι και κάνουν τις σωστές εμφανίσεις. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε τον πρώτο μας στόχο για τη σεζόν, παρόλο που γνωρίζουμε ότι η Σαχτάρ είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Έχουμε όλα τα στοιχεία στη θέση τους για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο που δεν έχει η Ίντερ εδώ και πολλά χρόνια. Ξεκινήσαμε μια εποχή με τον Αντόνιο Κόντε και τη συνεχίζουμε με τον Σιμόνε Ινζάγκι. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι με πολλές καταστάσεις που έπρεπε να ξεπεράσουμε, αλλά το κάναμε με έναν σύλλογο που εγγυάται την υποστήριξη. Επιλέξαμε έναν νέο και αποφασιστικό προπονητή, ικανό να αντιμετωπίσει μια ομάδα που ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Δεν είναι απαραίτητα αλήθεια ότι μόνο εκείνοι που ξοδεύουν πολλά χρήματα καταλήγουν να κερδίζουν, καθώς υπάρχουν και άλλες αξίες στο ποδόσφαιρο. Τώρα έχουμε παίκτες που γνωρίζουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ο Μαρότα ρωτήθηκε επίσης για τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο με τον Κροάτη διεθνή, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, του οποίου το τρέχον συμβόλαιο θα λήξει στο τέλος αυτής της σεζόν. «Μπορούμε να προσφέρουμε τα σωστά συστατικά για μια πλευρά που θέλουν άλλοι συνάδελφοι, συστατικά που είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν σε άλλους συλλόγους. Είμαι αισιόδοξος για τις ανανεώσεις συμβολαίων, κάναμε τις συμφωνίες για τον Νικολό Μπαρέλα και τον Λαουτάρο Μαρτίνες και νομίζω ότι και οι άλλοι θα μείνουν μαζί μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.