Ίντερ: Κοντά σε συμφωνία με Μπρόζοβιτς (pic)

Η Ίντερ βρίσκεται σε συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και ο Κροάτης διεθνής μέσος, επιβεβαίωσε ότι θέλει να παραμείνει στο Σαν Σίρο.

Ο 29χρονος δεσμεύεται μέχρι το τέλος της σεζόν με τους «νερατζούρι» και οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία, ώστε να παραμείνει στο Μιλάνο αυτός ο κομβικός ποδοσφαιριστής.
Ο Μπρόζοβιτς απάντησε σε μήνυμα του Ιταλού δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Μπιάσιν στο Instagram, επιβεβαιώνοντας ότι θέλει να μείνει στο Σαν Σίρο. «Ναι, το θέλω», απάντησε όταν ρωτήθηκε αν θέλει να παραμείνει στην Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» έχουν ήδη υπογράψει νέες συμφωνίες με τους Αλεσάντρο Μπαστόνι, Λαουτάρο Μαρτίνες και Νικολό Μπαρέλα και θέλουν ο Μπρόζοβιτς να είναι ο επόμενος που θα παρατείνει την παραμονή του στον σύλλογο.
Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, είναι σίγουρος ότι ο Κροάτης τελικά θα βάλει την υπογραφή του σε μια νέα συμφωνία. Ο Μπρόζοβιτς αναμένει και αύξηση των αποδοχών του και το όνομα του έχει συνδεθεί με δύο αγγλικές ομάδες, τη Νιούκαστλ και την Τότεναμ.

Ο προπονητής των Λονδρέζων, Αντόνιο Κόντε, είναι θαυμαστής του 29χρονου, όπως και ο Φάμπιο Παρατίτσι, που στο παρελθόν προσπάθησε να τον αποκτήσει για λογαριασμό της Γιουβέντους. Ωστόσο, ο Μπρόζοβιτς δείχνει πρόθυμος να συνεχίσει με τους πρωταθλητές της Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.