Ρόμα: Ο Σπινατσόλα παίζει και αύριο!

Ο γνωστός μάνατζερ, Ντάβιντε Λίπι, αποκάλυψε ότι η αποθεραπεία του μπακ της Ρόμα και της Εθνικής Ιταλίας, Λεονάρντο Σπινατσόλα, βρίσκεται σε καλό δρόμο.

«Η ανάκαμψη προχωρά καλά» τόνισε σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ο Ιταλός διεθνής τραυματίστηκε σοβαρά το περασμένο καλοκαίρι, στον νοκ άουτ αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι στο Βέλγιο. Ο αριστερός φουλ μπακ της Ρόμα, είχε πρωταγωνιστήσει για τους Ιταλούς μέχρι εκείνο το σημείο και πήρε το μετάλλιο του πρωταθλητή με πατερίτσες στο στάδιο Wembley αργότερα τον ίδιο μήνα.

Ο Έμερσον Παλμιέρι έπαιξε αριστερό μπακ από τότε, καθώς η Ιταλία συνεχίζει να αγωνίζεται για μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ του χρόνου. Ο γνωστός ατζέντης Ντάβιντε Λίπι, είπε ότι ο «ενθουσιασμός του Σπινατσόλα είναι συντριπτικός» όταν μίλησε για τον τραυματισμένο αμυντικό σε μια συνέντευξη στο TMW. «Είναι λιοντάρι, είναι καλά και δούλευε σαν τρελός τους τελευταίους τρεις με τέσσερις μήνες. «Τώρα, δεν μπορείς να βιάζεσαι, πρέπει να διαχειριστείς την κατάσταση με τον σωστό τρόπο. Ο ενθουσιασμός του είναι τεράστιος, αν ήταν στο χέρι του, θα έπαιζε αύριο. «Στην πραγματικότητα, χρειάζεται ακόμα λίγος χρόνος, μπορεί να είναι ένας μήνας ή ενάμιση μήνας… Ας δούμε, θα υπάρξει άλλη διαβούλευση μέσα σε ένα μήνα, αλλά η ανάκαμψη προχωρά καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.