Ρόμα: Τα παράπονα και τα θέλω του Μουρίνιο

Η περίεργη πορεία της Ρόμα συνεχίζεται και οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει καλές σχέσεις με τον διευθυντή του συλλόγου, Τιάγκο Πίντο.

Οι τζιαλορόσι έχουν πέσει στην κατάταξη στη Serie A με 19 βαθμούς σε 12 αγώνες, έχοντας κερδίσει μόνο μία φορά στα τελευταία επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ρόμα ταπεινώθηκε από τον Μπόντο/Γκλιμτ στη Νορβηγία και ο Μουρίνιο επέκρινε τους παίκτες της ομάδας μετά την ντροπιαστική ήττα με 6-1 στο UEFA Europa Conference League τον περασμένο μήνα. Αλλά τα δεινά συνεχίστηκαν, καθώς η μοναδική νίκη ήρθε απέναντι στην Κάλιαρι που βρίσκεται στην τελευταία θέση και ο προπονητής έχει βάλει
στο στόχαστρο τους διαιτητές τις τελευταίες εβδομάδες. Συνέχισε να το κάνει μετά την ήττα στη Βενετία, όταν ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να σχολιάσει για να προστατευτεί.

«Πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου εδώ και να κρατήσω τα συναισθήματά μου για το τι συμβαίνει», είχε δηλώσει σε ιταλικά μέσα μετά τον αγώνα. «Ίσως μια μέρα καταλάβω γιατί συμβαίνουν ορισμένα περιστατικά. Υπάρχουν πράγματα που μένουν κρυφά για χρόνια και μια μέρα θα τα καταλάβω…»

Μετά το παιχνίδι στη Νορβηγία, ο προπονητής ξεκαθάρισε ότι θεωρεί ότι η ομάδα του έχει μόλις 13 παίκτες και ότι οι υπόλοιποι δεν είναι πουθενά στο σωστό επίπεδο. Ο Τιάγκο Πίντο αντέδρασε με οργή όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους και αρνήθηκε ότι έχει προβλήματα με τον παλιό προπονητή της Ίντερ. Έχουν προκύψει φήμες σχετικά με τη σχέση μεταξύ των δύο συμπατριωτών, αλλά ο Τιάγκο Πίντο ισχυρίστηκε ότι είναι τα μέσα ενημέρωσης που «προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποια αντιπαράθεση μεταξύ του Μουρίνιο και εμένα».

Οι Ιταλοί γράφουν πως οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες δεν ήταν ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ο Μουρίνιο πέταξε τους παίκτες κάτω από το λεωφορείο μετά τον αγώνα στη Νορβηγία. Οι ιδιοκτήτες εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους για τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε και τα λόγια του Μουρίνιο, επειδή θα προτιμούσαν μια εσωτερική αντιπαράθεση πριν βάλουν σε κακό φως όσους δεν ταιριάζουν στο σχέδιο. Οι φήμες για ένα εσωτερικό ζήτημα συνεχίζουν να εμφανίζονται μετά από μια δύσκολη στιγμή, η Ρόμα ταξιδεύει στη Γένοβα στις 21 Νοεμβρίου, πριν παίξει με τη Zorya στο Conference League και στο Τορίνο για τη Serie A τους επόμενους δύο αγώνες αυτόν τον μήνα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται να θέλει τρεις ή τέσσερις νέες μεταγραφές τον Ιανουάριο, συμπεριλαμβανομένου του Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ της Τσέλσι αλλά και του Χάρι Γουίνκς της Τότεναμ. Η Ρόμα έδωσε αρκετά χρήματα το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας επενδύσει περισσότερα από 90 εκατομμύρια ευρώ σε νέες μεταγραφές. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός περίμενε περισσότερες νέες μεταγραφές Η ομάδα είχε μακροχρόνιες συζητήσεις με την Άρσεναλ για τον Ελβετό, Γκράνιτ Τσάκα, αλλά δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο Μουρίνιο έχει συχνά παραπονεθεί για το βάθος της ομάδας αυτή τη σεζόν και σύμφωνα με πολλές αναφορές στην Ιταλία, ο προπονητής θέλει τώρα τρεις ή τέσσερις νέες μεταγραφές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Προτεραιότητα της Ρόμα είναι ο Ελβετός διεθνής μέσος της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, Ντένις Ζακάρια, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει λάβει άλλες προσφορές, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από συλλόγους της Premier League, οπότε η Ρόμα μπορεί να χάσει την υπογραφή του. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιόγκο Νταλότ (έπαιζε δανεικός στην Μίλαν) είναι επίσης μακροπρόθεσμος στόχος του Μουρίνιο, ο οποίος υπέγραψε τον συμπατριώτη του όταν βρισκόταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2018.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.