Ντε Λαουρέντις: Έξαλλος με την εύνοια της Γιουβέντους

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η Νάπολι είναι έξαλλη με τις τελευταίες αποφάσεις των διαιτητών στη Serie A. Μάλιστα ένας δικηγόρος πρότεινε στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να πάρει τα αρχεία VAR από τα παιχνίδια της Γιουβέντους με την Ίντερ και τη Ρόμα.


Οι «παρτενοπέι» ήρθαν ισόπαλοι 0-0 απέναντι στη Ρόμα την Κυριακή. Ωστόσο, υπήρξε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο διαιτητής Ντάβιντε Μάσα δεν καταλόγισε πέναλτι στη Νάπολι σε μια επαφή μεταξύ Ζάμπο Ανγκίσα και Ματίας Βίνα μέσα στην περιοχή των «τζιαλορόσι». Οι άνθρωποι του VAR δεν επενέβησαν καθώς δεν θεωρήθηκε ξεκάθαρο και προφανές λάθος, αλλά δεν συνέβη το ίδιο το βράδυ όταν ο διαιτητής Μαουρίτσιο Μαριάνι έδωσε ένα πέναλτι στη Γιουβέντους εναντίον της Ίντερ μετά από έλεγχο VAR. Ο διαιτητής ήταν κοντά στους Ντένζελ Ντάμφρις και Άλεξ Σάντρο όταν ο αμυντικός της Ίντερ συγκρούστηκε με τον αντίπαλό του. Ωστόσο, με τη χρήση VAR ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για τους «μπιανκονέρι».

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είναι έξαλλος με την επιτροπή διαιτησίας και τους διαιτητές καθώς περιμένει ομοιομορφία στις αποφάσεις τους. Ο δικηγόρος Έριχ Γκριμάλντι, φέρεται να πρότεινε στον ιδιοκτήτη της Νάπολι να ζητήσει τα ηχητικά από την αίθουσα VAR από τα δύο τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους με τη Ρόμα και την Ίντερ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το 2018, η Γιουβέντους κέρδισε ένα αποφασιστικό παιχνίδι για τον τίτλο εκτός έδρας με την Ίντερ εν μέσω αντιπαράθεσης, ενώ η Νάπολι του Μαουρίτσιο Σάρι έχασε την επόμενη μέρα στη Φλωρεντία.

Σε εκείνο το παιχνίδι της Γιουβέντους, ο Μίραλεμ Πιάνιτς ήταν εξαιρετικά τυχερός που δεν δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ραφίνια και ενώ προηγουμένως ο Ματίας Βεσίνο της Ίντερ είχε ήδη αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο εισαγγελέας της ιταλικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIGC) Τζουζέπε Πεκοράρο αποκάλυψε, ότι τα αρχεία VAR από εκείνο το παιχνίδι χάθηκαν, οπότε η Νάπολι δεν θέλει να επαναληφθεί η ίδια κατάσταση και θα μπορούσε να ζητήσει να λάβει τον ηχητικό διάλογο μεταξύ του VAR και του διαιτητή, στα δύο τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.