Kασάνο: «Σε 20 χρόνια θα έχει ξεχαστεί ο Τότι!»

Ο Αντόνιο Κασάνο σχολίασε τις αποδοκιμασίες των φίλων της Ρόμα εναντίον του Λουτσιάνο Σπαλέτι με μία δήλωση για τον Φραντσέσκο Τότι που θα συζητηθεί.

Οι οπαδοί των «τζιαλορόσι» αποδοκίμασαν τον πρώην τεχνικό της ομάδας τους και νυν της Νάπολι στον πρόσφατο αγώνα για τη Σέριε Α, με τον Κασάνο να υποστηρίζει ότι αυτό έγινε γιατί οι «τιφόζι» θεωρούν ότι ο Ιταλός τεχνικός αποτέλεσε τον πρωταίτιο της συνταξιοδότησης του Φραντσέσκο Τότι.

«Αυτές οι αποδοκιμασίες εναντίον του Σπαλέτι είναι ντροπή. Έκανε φανταστικά πράγματα στη Ρώμη και αγάπησε το κλαμπ», είπε ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός – πρώην παίκτης μεταξύ άλλων της Ρόμα, όπου είχε συμπαίκτη τον Τότι – στην εκπομπή του Κρίστιαν Βιέρι Bobo TV, προσθέτοντας:

«Γιατί τον αποδοκίμασαν; Επειδή έκανε τον Τότι να αποσυρθεί; Τρελαίνομαι όταν ακούω τέτοια πράγματα. Μου λέτε δηλαδή ότι ο Τότι αποσύρθηκε γιατί δεν έπαιζε με τον Σπαλέτι; Έπαιξα στη Ρόμα, ξέρω τι λέω. Για μένα είναι σκάνδαλο και λυπάμαι που το λέω γιατί πέρασα υπέροχα στη Ρώμη. Ο Σπαλέτι έπρεπε να κάνει επιλογές όταν επέστρεψε, κατάφερε να βγάλει την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κόσμος πρέπει να σκέφτεται το καλό της ομάδας. Ο Σπαλέτι δεν άξιζε αποδοκιμασίες αλλά εγκώμια, δεν το άξιζε. Ο Τότι θα ξεχαστεί σε 20 χρόνια, μόνο οι Μέσι, Μαραντόνα και Κρόιφ είναι αιώνιοι. Ο Ντε Ρόσι ήταν ο ”Capitan Futuro” αλλά πλέον τον έχουν ξεχάσει. Δεν έχω δει ποτέ άλλον να αγαπά τη Ρόμα όπως αυτός. Ο Τότι αγαπά τη Ρόμα, ο Ντε Ρόσι 100 φορές περισσότερο».

Ο Κασάνο πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε…αντισυμβατικές δηλώσεις, καθώς πρόσφατα εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι καν στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων όλων των εποχών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.