Μπολόνια-Μίλαν 2-4: Γλύτωσε την αυτοκτονία και «πάτησε» κορυφή (hls)

Η Μίλαν κατάφερε να ισοφαριστεί από 0-2 σε 2-2, παίζοντας με παίκτη παραπάνω, αλλά η δεύτερη αποβολή παίκτη της Μπολόνια έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των «ροσονέρι», οι οποίοι είναι πλέον πρώτοι στην Serie A.

Όλα έδειχναν ότι η Μίλαν θα έχει ένα εύκολο βράδυ στο «Renato Dall’Ara» όταν προηγήθηκε 0-2 στο ημίχρονο και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 20ο λεπτό.

Όμως, μόνο έτσι δεν εξελίχθηκε το παιχνίδι, με την Μπολόνια να καταφέρνει να το φέρει στα ίσια (2-2)! «Λύτρωση» στο 84ο λεπτό από τον Ισμαέλ Μπενακέρ και κερασάκι στην… τούρτα στο 90′ από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Το ματς:

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το παιχνίδι για τους «ροσονέρι» αφού στο 16ο λεπτό ο Ραφαέλ Λεάο εκμεταλλεύτηκε μία εξαιρετική μεταβίβαση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για να ανοίξει το σκορ. Η μπάλα κόντραρε στο σουτ και αυτό αιφνιδίασε τον ανήμπορο να αντιδράσει γκολκίπερ της Μπολόνια, Λούκας Σκορούπσκι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 20′, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους γηπεδούχους, αφού ο Αντάμα Σουμαόρο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, στην προσπάθεια του να ανακόψει μία μεγάλη ευκαιρία της Μίλαν.

Στο 35ο λεπτό ο Νταβίντε Καλάμπρια έγραψε το 0-2 με «οβίδα» έπειτα από ριμπάουντ και όλοι πίστεψαν ότι η σεμνή τελετή είχε μόλις λάβει… τέλος. Ή μάλλον σχεδόν όλοι, καθώς αυτά που συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο αποδεικνύουν ότι οι παίκτες του Μιχαίλοβιτς είχαν διαφορετική άποψη και ουδέποτε άφησαν το παιχνίδι.

Η Μπολόνια αιφνιδίασε τους πάντες μετά την ανάπαυλα, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να βάζει ένα περίεργο αυτογκόλ μετά από κόρνερ του Μπάροου στο 49′. Δύο λεπτά αργότερα ο Μούσα Μπάροου έφερε το ματς στα ίσια σε ένα τέρμα, που όλη η αμυντική γραμμή της Μίλαν χάθηκε και έχασε τον μεσοεπιθετικό από την Γκάμπια.

Στο 58ο λεπτό ο Ρομπέρτο Σοριάνο αντέδρασε χωρίς ψυχραιμία και είδε δικαίως την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Βαλέρι. Αυτή ήταν η δεύτερη κόκκινη για την Μπολόνια που έπρεπε πλέον για το επόμενο μισάωρο να αγωνιστεί με δύο λιγότερους παίκτες.

Η Μίλαν, όπως ήταν φυσιολογικό, πίεσε για ένα νικητήριο γκολ και εν τέλει στο 84ο λεπτό κατάφερε να το βάλει. Ο Ισμαέλ Μπενακέρ έγινε «ήρωας» και η γλύτωσε τους φιλοξενούμενους από ένα μεγάλο κάζο.

Η Μπολόνια δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγει στην επίθεση στα τελευταία λεπτά και αυτό απέφερε το 2-4 του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με την συμπλήρωση του 90λέπτου.

Με αυτή τη νίκη η Μίλαν έφτασε τους 25 βαθμούς σε εννέα ματς και προσπέρασε τη Νάπολι (24 β.), η οποία αγωνίζεται την Κυριακή (24/10). Επόμενο ματς για την ομάδα του Πιόλι, με την Τορίνο την Τρίτη (26/10).

Η μαχητική Μπολόνια έμεινε στους 12 βαθμούς (9η θέση) και την Πέμπτη (28/10) θα έχει δύσκολο παιχνίδι στη Νάπολι με την τοπική ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.