Ντιμπάλα: Έπεσε θύμα κλοπής

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα κλέφτες διέρρηξαν το σπίτι του Πάολο Ντιμπάλα στο Τορίνο.

Την περασμένη Τρίτη (19/10), διαρρήκτες επισκέφτηκαν την κατοικία του Πάολο Ντιμπάλα, όμως ο επιθετικός της Γιουβέντους έλειπε από το σπίτι του. Ο Ντιμπάλα βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας καθώς έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει με την αποστολή στην Αγία Πετρούπολη για τον αγώνα με την Ζενίτ (1-0). Ωστόσο, ούτε ο Αργεντινός επιθετικός ούτε η σύντροφός του Οριάνα Σαμπατίνι ήταν στο σπίτι την ώρα που μπήκαν οι διαρρήκτες.

Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές στην Ιταλία, ένας φύλακας που συνήθως περιπολεί την περιοχή γύρω από το σπίτι του Ντιμπάλα, σήμανε συναγερμό όταν είδε ύποπτες κινήσεις μέσα στο ακίνητο. Ωστόσο, οι διαρρήκτες κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι με τα κλοπιμαία, τα οποία, σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, ήταν μια συλλογή ρολογιών του επιθετικού της “Μεγάλης Κυρίας”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρήκτες στοχεύουν παίκτες της Γιουβέντους στα σπίτια τους στο Τορίνο. Τον περασμένο Ιανουάριο, το σπίτι του Γουέστον ΜακΚένι παραβιάστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Coppa Italia εναντίον της ΣΠΑΛ, ενώ στο παρελθόν, οι Μάουρο Καμορανέζι και Κλαούντιο Μαρκίζιο αντιμετώπισαν παρόμοιες εμπειρίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.