Λάτσιο-Ίντερ 3-1: Με ανατροπή στο τελευταίο μισάωρο (hls)

Σπουδαίο τρίποντο για τη Λάτσιο, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Πέρισιτς (12' πεν.), αλλά κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με τα τέρματα των Ιμόμπιλε (64' πεν.), Φελίπε Άντερσον (81') και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (90+1').

Η Ίντερ μπήκε καλύτερα στο ματς, με τον Πέρισιτς να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα στο 12′. Ο Κροάτης ανέλαβε την εκτέλεση της παράβασης του Χυσάι πάνω στον Μπαρέλα και έβαλε μπροστά την ομάδα του!

Στο 24′ η Λάτσιο έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Χαντάνοβιτς έδειξε τα αντανακλαστικά του και έδιωξε εντυπωσιακά, με τους Νερατζούρι να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έψαχναν διακαώς το 1-1, αλλά δεν έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς απείλησε στο 60′, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Εν τέλει οι Λατσιάλι έφτασαν στην ισοφάριση τεσσερα λεπτά μετά, με τον ίδιο τρόπο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ο Ιμόμπιλε δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και την παράβαση του Μπαστόνι, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Η Λάτσιο κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή, με τον Φελίπε Άντερσον στο 81′ να κάνει το 2-1 και τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 90+1′ να «σφραγίζει» τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε στους 14 βαθμούς, ενώ η Ίντερ παρέμεινε στους 17 και για την ώρα στην τρίτη θέση.

Σκόρερ: 64′ (πεν.) Ιμόμπιλε, 81′ Φελίπε Άντερσον, 90+1′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – 12′ (πεν.) Πέρισιτς

ΛΑΤΣΙΟ (Σάρι): Ρέινα, Μάρουσιτς, Λουίς Φελίπε, Πάτρικ, Χυσάι, (66′ Λατσάρι) Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκας Λέιβα (85′ Κατάλντι), Μπάσιτς (66′ Λουίς Αλμπέρτο), Πέδρο (75′ Τζακάνι), Άντερσον (85′ Ακπα-Ακπρο), Ιμόμπιλε

ΙΝΤΕΡ (Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι (67΄Ντάμφρις), Ντε Βρι, Νταρμιάν, Μπαρέλα (86′ Τσαλχάνογλου), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (67′ Βετσίνο), Ντιμάρκο, Πέρισιτς (67′ Κορέα), Τζέκο (76′ Λαουτάρο Μαρτίνες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.