Σπέτσια-Σαλερνιτάνα 2-1: Η ισοβαθμία…τελείωσε με ανατροπή (hls)


Στο ντέρμπι των ισόβαθμων, Σπέτσια (19η) και Σαλερνιτάνα (18η), πριν από την σέντρα, οι γηπεδούχοι νίκησαν με ανατροπή του σκορ (2-1) για την αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και πήραν μικρό προβάδισμα στην συντομότερη δυνατή εξασφάλιση της παραμονής τους στην Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι σε φάση αντεπίθεσης, προηγήθηκαν στο 39′ με τον Σίμι και έβαλαν…δύσκολα στην Σπέτσια που ήταν πιο επιθετική και είχε δυο καλές ευκαιρίες με τον Μόρα και τον Στρέλετς, αλλά το σουτ του πρώτου και η κεφαλιά του δεύτερου, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Σπέτσια ήταν πιο απειλητική στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και η πίεση στην εστία του Μπέλετς απέδωσε στο 51′ με το γκολ ισοφάρισης από τον Ντέιβιντ Στρέλετς, ενώ στο 76′, ο Κοβαλένκο ολοκλήρωσε την ανατροπή (2-1). Η Σαλερνιτάνα δεν μπόρεσε να αντιδράσει για να έφυγε τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας και μέχρι το τέλος του αγώνα (7 λεπτά καθυστερήσεων), η Σπέτσια έκανε διαχείριση του χρόνου (έπαιξε φια δυο λεπτά χωρίς τον τραυματία Αντιστ)

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Νικολάου, Κριστόφ, Μαγκιόρ, Φερέρ, Κοβαλένκο, Τζιάσι, Αντίστ, Ενζολά (68′ Βέρντε), Στρέλετς (68′ Μανάι), Μόρα (74′ Ποντεγκορεάνου).

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Μπέλετς,  Γιόμπερ, Στράντμπεργκ, Ρανιέρι (86′ Ζορτέα), Γκαλιόλο,Κουλιμπαλί (85′ Βεργκάνι), Όμπι, Ντι Τάτσιο, Κάστανος (68′ Σαβιόνε), Νουανκό, Ντζούριτς (68′ Γκόντο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.