Μίλαν: Επιστρέφει ο Ζλάταν

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επιστρέφει στις προπονήσεις και ευελπιστεί να βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση απέναντι στην Πόρτο για το Champions League.

Ο Σουηδός επιθετικός που πρόσφατα έκλεισε τα 40, συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα. Οι Ιταλοί γράφουν πως ο Ζλάταν θα γυρίσει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μαζί τους υπόλοιπους συμπαίκτες του την ερχόμενη Πέμπτη (14/10).

Τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Στέφανο Πιόλι σκέφτεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή κόντρα στην Ελλάς Βερόνα μετά την διακοπή, όμως στόχος του Ζλάταν είναι το παιχνίδι απέναντι στη Πόρτο στο Ντραγκάο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champoins League (19/10).

Φέτος έχει αγωνιστεί μόλις για 30 λεπτά στην αναμέτρηση απέναντι στη Λάτσιο (12/9, 2-0) όπου είχε περάσει αλλαγή στην θέση του Λεάο και είχε σκοράρει. Είχε επιστρέψει από την επέμβαση στο γόνατο, όμως υπέστη νέο τραυματισμό στον αχίλλειο χάνοντας και τους αγώνες με την Εθνική του ομάδα που είχε υποσχεθεί πως θα ξαναφορέσει την φανέλα της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.