Γιουβέντους: Επιστροφές και χαμόγελα για τον Αλέγκρι (pic)

Ο Πάολο Ντιμπάλα συνεχίζει την αποθεραπεία του και θα επιστρέψει κόντρα στη Ρόμα, γύρισε ο Αρτούρ, ακολουθεί ο Άλβαρο Μοράτα.

Ο Αργεντινός αναρρώνει από τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση της Serie A με την Σαμπντόρια (3-2) και από ότι όλα δείχνουν θα τεθεί στις υπηρεσίες του Μασιλιάνο Αλέγκρι για τον αγώνα απέναντι στη Ρόμα (17/10). Ο Μοράτα συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα με μπάλα και αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος του μήνα, Ο Αλέγκρι ευελπιστεί να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με την Ίντερ στο Μεάτσα στις 24 Οκτωβρίου. Η Γιουβέντους έχει δύσκολο πρόγραμμα μετά την διακοπή, καθώς υπάρχει και το εκτός έδρας παιχνίδι στο Champions League με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.

Η Γιουβέντους σήμερα (9/10) κέρδισε την Αλεσάντρια σε φιλική αναμέτρηση, με τον Βραζιλιάνο, Αρτούρ Μέλο να επιστρέφει σε αγωνιστική δράση παίζοντας για 63 λεπτά. Ήταν τα πρώτα του λεπτά από τη χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει την ασβεστοποίηση των οστών μεταξύ της κνήμης και της περόνης. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο 100%, αλλά πανηγύρισε την επιστροφή στο γήπεδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Επιστροφή στη δουλειά”, έγραψε και δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.