Μίλαν: Πλησιάζει ο Μπελότι

Σύμφωνα ιταλικά δημοσιεύματα, επιθετικός της Τορίνο, Αντρέα Μπελότι, ψάχνει σπίτι ώστε να μετακομίσει στο Μιλάνο τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το Tuttosport, ο αρχηγός της “γκρανάτα”, Αντρέα Μπελότι, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Μιλάνο, με τους “ροσονέρι” να προσπαθούν να τον αποκτήσουν κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η τρέχουσα συμφωνία του λήγει στο τέλος της σεζόν και ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Καϊρο, επιβεβαίωσε ότι ο Ιταλός επιθετικός δεν είναι πρόθυμος να υπογράψει παράταση συμβολαίου με τον σύλλογο. «Δεν έχει υπογράψει και πιθανότατα δεν θέλει να υπογράψει», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Τορίνο στους δημοσιογράφους στο Festival dello Sport στο Τρέντο. «Έκανα μια προσφορά που ξεπερνούσε τις δυνατότητές μου, αλλά δεν μπορώ να τον αναγκάσω να κάνει τίποτα. Δεν νομίζω ότι θέλει να υπογράψει ».

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι, σκέφτεται να αποχωρήσει άμεσα και να μετακομίσει στο Μιλάνο, ωστόσο, εάν ο Μπελότι δεν παρατείνει την παραμονή του στην ομάδα, η Τορίνο θα μπορούσε να τον πουλήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Τορίνο δεν μπορεί να αναμένει να εξαργυρώσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ ή να παρατείνει τη συμφωνία του Τομάζο Ποπέγκα, προσθέτοντας μια επιλογή αγοράς. Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, αλλά ο Μπελότι ετοιμάζεται να ενταχθεί στη Μίλαν.

Ο αρχηγός της Τορίνο τραυματίστηκε μόλις στην 2η αγωνιστική της Serie A και η απουσία του ήταν αισθητή καθώς ο σύλλογος αγνοεί τη νίκη τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Η επιστροφή του 27χρονου επιθετικού στις προπονήσεις είναι μια ώθηση για τον προπονητή Ιβάν Τζούριτς, ο οποίος θα πρέπει να έχει τον Ιταλό διεθνή στη διάθεσή του για τον επόμενο αγώνα κόντρα στη Νάπολι στο Στάδιο Ντιέγκο Μαραντόνα (17/10).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.