Ντιμπάλα: Θα επιστρέψει νωρίτερα

Ο Πάολο Ντιμπάλα συνεχίζει αποθεραπεία για τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη και ο Αλέγκρι ευελπιστεί να τον χρησιμοποιήσει απέναντι στην Ρόμα (17/10).

Ο Αργεντινός επιθετικός της “Μεγάλης Κυρίας” ξανά – ένιωσε με την επιστροφή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο Τορίνο και άρχισε να θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό. Άφησε πίσω τον κορωνοϊό, τραυματισμούς και ψυχολογικά προβλήματα, φόρεσε το περιβραχιόνιο, σκόραρε. Δυστυχώς για την Γιουβέντους τραυματίστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου στην αναμέτρηση κόντρα στην Σαμπντόρια (3-2) και μπήκε στα πιτς.

Ο Αργεντινός απουσίασε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Κυρίας κόντρα σε Τσέλσι (1-0) και Τορίνο (2-0) και σύμφωνα με το Sky Sport Italia, η αποθεραπεία του πηγαίνει εξαιρετικά, μάλιστα, ήδη ξεκίνησε τρέξιμο, κάτι που δεν περίμενε το ιατρικό τιμ της ομάδας. Στόχος είναι να τεθεί στην διάθεση του Αλέκγρι για τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί μετά την διακοπή κόντρα στη Ρόμα (17/10).

Φέτος μετράει ήδη τρία γκολ και δύο ασίστ σε έξι παιχνίδια σε Serie A και Champions League, ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η ανανέωση της συνεργασίας του με την Γιουβέντους που θα του αποφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.