Κάλιαρι – Βενέτσια 1-1 : Σοκ στη Σαρδηνία, «Χ»αμένες και οι δύο!

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ματς της Κάλιαρι με την Βενέτσια, μένοντας και οι δύο ομάδες χωρίς νίκη έπειτα από επτά αγωνιστικές! Το σκορ άνοιξε ο Κεϊτά Μπαλντέ στο 19' για να ισοφαρίσει στο 91' ο Μπούσιο!

Η Κάλιαρι, με τον Μπάμπη Λυκογιάννη στο βασικό της σχήμα και μια ομάδα πολύ πιο ποιοτική – ως ποδοσφαιρικές μονάδες – ήταν από την αρχή καλύτερη της Βενέτσια δίχως όμως να μπορεί να αποβάλλει το άγχος της μπροστά στη θέα της «παρθενικής» (!!) νίκης στη φετινή Serie A..
Η ομάδα της Σαρδηνίας μπήκε δυνατά στο ματς σκοράροντας στο 19ο λεπτό με τον Σενεγαλέζο φορ Κεϊτά Μπαλντέ.
Στα σημεία που οι γηπεδούχοι είχαν στα χέρια τους ΚΑΙ το ψυχολογικό πλεονέκτημα, δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» το ματς έχοντας ένα σουτ του Μαρίν στο δοκάρι στο 38’
Η δεύτερη πράξη του αγχωτικού… «δράματος» των δύο από τις τρεις ομάδες που πορεύθηκαν χωρίς της χαρά της νίκης έπειτα από 6 αγωνιστικές, είχε τους γηπεδούχους σε ρόλο οδηγού ως το 60ο λεπτό και κατόπιν τους Βενετσιάνους – δίχως να έχουν κάτι άλλο παραπάνω να χάσουν – με διάθεση ρίσκου, όπως φάνηκε κι από τις αλλαγές του Ζανέτι!
Το σκηνικό μεταφέρονταν κατά τρόπο απειλητικό, σταδιακά, προς την περιοχή της Κάλιαρι και φθάσαμε στο 92ο λεπτό όταν ο Αμερικανός Μπούσιο με σουτ ισοφάρισε σε 1-1…
Η ομάδα του γλίτωσε τα χειρότερα, όμως οι αντίπαλοί του είναι βέβαιο πως «πόνεσαν» περισσότερο χάνοντας μέσα από τα χέρια τους την νίκη!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.