Βενέτσια – Τορίνο 1-1 : Μάλλον δίκαια μοιρασιά… (hls)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Βενέτσια με την Τορίνο. Οι "Γκρανάτα" προηγήθιηκαν με τον Μπρεκάλο (57') και οι γηπεδούοι ισοφάρισαν με εκτέλεση πέναλτι του Αραμού

H Βενέτσια ως λιγότερο έμπειρη και ποιοτική ομάδα απέναντι στην Τορίνο, δεν έπαιξε άσχημα κι αν είχε περισσότερες επιλογές εκεί όπου της δόθηκαν οι ευκαιρίες θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω..
Οι «Γκρανάτα» δίχως να ενθουσιάσουν, φέροντας την σφραγίδα του προπονητή Γιούριτς πήγαν να «αρπάξουν» τους τρεις βαθμούς στα «νεκρά» σημεία του αγώνα.
Εκεί όπου κόπαζε κάπως ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων…
Το έκαναν μια φορά στο 58’ όταν ο Κροάτης Μπρέκαλο άνοιξε το σκορ και λίγο έλλειψε να τους αφήσουν όλους θλιμμένους στα… κανάλια της πόλης όταν στην τελευταία φάση του ματς, τότε που ο Μαντραγκόρα έφυγε μόνος στην κόντρα, αλλά ο Φιλανδός γκολκίπερ Μαένπαα, απέκρουσε στο τετ-α-τετ!
Είχε προηγηθεί η φάση του 77’ όταν ο Ιβοριανός Τζίτζι έκανε πέναλτι βλέποντας 2η κίτρινη κάρτα – τέσσερα λεπτά μετά την πρώτη – και έφυγε από ματς, αφήνοντας πίσω του τον Αραμού να ισοφαρίζει από τα έντεκα βήματα σε 1-1!
Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με το τελικό αποτέλεσμα μάλλον να αφήνει ένα νευρικό χαμόγελο ανακούφισης στις δύο ομάδες., στο ματς που ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική της Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.