Λάτσιο – Ρόμα 3-2: Aφεντικό της «Αιώνιας Πόλης»! (vids)

Η Λάτσιο πήρε μεγάλη νίκη επί της Ρόμα στο «Ολίμπικο» σε ντέρμπι - θρίλερ για τη Σέριε Α!

Οι «μπιανκοτσελέστι» κέρδισαν για 40ή φορά τη συμπολίτισσα στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι νο. 155 και επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, φτάνοντας τους 11 πόντους σε 6 αγώνες. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ηττήθηκε για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και έμεινε στους 12, 4 λιγότερους από την πρωτοπόρο Μίλαν.

H Λάτσιο ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 10ο λεπτό ο Άντερσον έκανε τη σέντρα και ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς έπιασε στον ύπνο την άμυνα των «τζιαλορόσι» ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά.

Εννέα λεπτά αργότερα οι «λατσιάλι» βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Ιμόμπιλε έδωσε την ασίστ στον Πέδρο για το 2-0, με τον Ισπανό να πληγώνει την πρώην ομάδα του.

Οι «τζιαλορόσι» μείωσαν γρήγορα και συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό με κεφαλιά του Ιμπάνιες μετά από κόρνερ του Βερετού.

Στο 63′ όμως η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι αποκατέστησε το προβάδισμα δύο τερμάτων σε άλλη μία αντεπίθεση από τον Ιμόμπιλε, ο οποίος απέφυγε και τον Πατρίσιο πριν δώσει έτοιμο γκολ στον Άντερσον!

Η ομάδα του Μουρίνιο πάντως δεν έλεγε να τα παρατήσει και στο 69′ σκόραρε με πέναλτι του Βερετού που είχε κερδίσει ο Τζανιόλο σε ανατροπή από τον Ακπά – Ακπό.

Λάτσιο (Σάρι): Ρέινα – Μάρουσιτς, Φελίπε, Ατσέρμπι, Χιουσάι – Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Λoύκας (60′ Kατάλντι), Αλμπέρτο (66′ Ακπά – Ακπό) – Πέδρο, Ιμόμπιλε (90′ Μουρίκι), Άντερσον.
Ρόμα (Μουρίνιο): Πατρίσιο – Κάρσντορπ (82′ Ζαλέβσκι), Μαντσίνι, Ιμπάνιεζ, Βίνια (82′ Σμόλινγκ) – Κριστάντε, Βερετού – Τζανιόλο (77′ Πέρεθ), Μχιταριάν, Ελ Σαράουι (64′ Σομουρόντοφ) – Έιμπραχαμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.