Τζένοα – Βερόνα 3-3: Έβρεξε γκολ στη Γένοβα! (hls)

Η Τζένοα με τρία γκολ σε εννέα λεπτά κρατούσε το τρίποντο υπό το βλέμμα της νέας διοίκησης, όμως ο Κάλινιτς ήρθε από τον πάγκο και χάρισε το βαθμό για την Βερόνα στις καθυστερήσεις.

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός, Τζιοβάνι Σιμεόνε, ξεκίνησε στο βασικό σχήμα για δεύτερη σερί αγωνιστική και άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ με την ομάδα της Ελλάς Βερόνα (0-1, 8ο λεπτό). Ακόμα μία ασίστ από τον Μάρκο Φαραόνι που εμπλέκεται σε 21 γκολ της ομάδας του (10 γκολ – 11 ασίστ) από την σεζόν 2018-2019 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του. Ο γιος του Τσόλο Σιμεόνε σκόραρε εις βάρος της παλιάς του ομάδας, είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Serie A από την Γένοβα (2016-2017 – 12 γκολ).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Βερόνα κέρδισε πέναλτι και ο Τσέχος, Αντονίν Μπαράκ, ανέβασε το δείκτη του σκορ (0-2, 49ο λεπτό). Η Τζένοα απάντησε με δικό της πέναλτι που εκτέλεσε ο 34χρονος αρχηγός, Νομένικο Κρίσιτο (3ο φετινό γκολ) μειώνοντας και βάζοντας την ομάδα του Μπαλαρντίνι στην διεκδίκηση βαθμών (1-2, 76ο λεπτό).

Το φινάλε καταπληκτικό με την Τζένοα να γυρίζει το ματς μέσα σε πέντε λεπτά με πρωταγωνιστή τον Ματία Ντέστρο, που με δύο γκολ (2-2, 80ο λεπτό) και 3-2, 85ο λεπτό) ολοκλήρωσε την ανατροπή! Ο Ιταλός έφτασε τα πέντε γκολ μέσα στον Σεπτέμβριο σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κροάτης Νίκολα Κάλινιτς που ήρθε από τον πάγκο για να γράψει το τελικό 3-3 στο 91ο λεπτό!

Η είσοδος για τους φιλάθλους στο Λουίτζι Φεράρις ήταν ελεύθερη μετά από προτροπή των νέων Αμερικανών ιδιοκτητών (777 Partners) του συλλόγου από την Γένοβα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.