Serie A-4η Αγωνιστική: Νίκη ψυχολογίας για την Βερόνα, πήρε βαθμό με τον Κατάλντι η Λάτσιο (hls)

Νίκη για την Βερόνα μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στην Serie A, αρνητικών αποτελεσμάτων συνέχεια για την Λάτσιο.

Βερόνα – Ρόμα 3-2

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα του Τούντορ κόντρα στους Ρωμαίους. Οι παίκτες του Μουρίνιο μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, άσκησαν πίεση στους γηπεδούχους και άνοιξε το σκορ με τον Λορέντσο Πελεγκρίνι στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ η Βερόνα, όμως στην συνέχεια έδειξε χαρακτήρα και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση. Αρχικά ισοφάρισε (1-1) με τον Άντονι Μπάρακ στο 49′ και πέντε λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα με τον Καπράρι.

Ο Ίλιτς έβαλε γκολ σε λάθος τέρμα και έφερε στο 58ο λεπτό το ματς στα ίσια (2-2). Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία του λέξη και στο 63′ προηγήθηκαν ξάνα, με 3-2 αυτή την φορά. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Λάτσιο – Κάλιαρι 2-2

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2. Οι «αετοί» ήταν εξαιρετικοί όσον αφορά στην δημιουργία, είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, 28 για την ακρίβεια, όμως κατάφεραν να αξιοποιήσουν δύο εξ αυτών.

Το σκορ στον αγώνα άνοιξε για την Λάτσιο ο συνήθης ύποπτος Τσίρο Ιμόμπιλε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (1-0). Η Κάλιαρι μπήκε αποφασιστικά στην επανάληψη και ισοφάρισε στο 46′ (1-1) με τον Ζοάο Πέδρο.

Οι παίκτες του Μαζάρι συνέχισαν να παίζουν εξαιρετικά στην επίθεση και στο 62ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ (2-1). Την παρτίδα για τους γηπεδούχους έσωσε ο Κατάλντι με εξαιρετικό τελείωμα επτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (2-2).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.