Ρόμα: Δύσκολος ο Πελεγκρίνι, πιέζει ο Μουρίνιο

Η Ρόμα έχει κανονίσει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Λορέντσο Πελεγκρίνι προκειμένου να φτάσει σε συμφωνία για ένα νέο συμβόλαιο.

Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν καθημερινά πως ο Ιταλός ποδοσφαιριστής αρνείται να επεκτείνει την συνεργασία του με τους τζιαλορόσι, με τον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο, να έχει ραντεβού με τον ατζέντη του Πελεγκρίνι την ερχόμενη εβδομάδα.

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Ρόμα ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και ο Ζοζέ Μουρίνιο πιέζει την διοίκηση να προχωρήσει σε ανανέωση. Η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μεγάλη και οι διαπραγματεύσεις θα είναι ζόρικες. Ο Πελεγκρίνι έχει ρήτρα αποδέσμευσης 30 εκατομμύρια ευρώ και αυτή θα σπάσει αν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια σε μια νέα συμφωνία.

Το περασμένο καλοκαίρι Τότεναμ και Λίβερπουλ ενδιαφέρθηκαν έντονα για τον Ιταλό διεθνή, με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους και νυν της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι να δηλώνει θαυμαστής του Πελεγκρίνι. Θαυμαστής είναι και ο Μουρίνιο που έχει πει πως θα επιθυμούσε να διαθέτει στο ρόστερ του τρεις Πελεγκρίνι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.