Ρόμα: Επέστρεψε ο τρομαγμένος Ντιαβαρά (pic)

Ο μέσος της Ρόμα, Αμαντού Ντιαβάρα, επέστρεψε στην ιταλική πρωτεύουσα, μετά τον αποκλεισμό του στην Γουινέα από ένοπλο πραξικόπημα.

«Ήταν τρομακτικό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο» είπε μόλις πάτησε το πόδι του στην Ιταλία. Ο διεθνής μέσος της Γουινέας είχε ταξιδέψει για να παίξει στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 με τη χώρα του. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος κόντρα στο Μαρόκο την περασμένη Δευτέρα. Το ματς ακυρώθηκε όταν μια ομάδα πραγματοποίησε πραξικόπημα στη χώρα της Δυτικής Αφρικής, καθαιρώντας τον Πρόεδρο.

Η εθνική ομάδα ήταν κλεισμένη σε ένα ξενοδοχείο, καθώς το Μαρόκο κατάφερε να ανέβει στο αεροπλάνο και να αποχωρήσει. Η Ρόμα προσπάθησε σκληρά για να φέρει τον Ντιαβάρα πίσω στην Ιταλία και το Sky Sport Italia αναφέρει ότι ο μέσος έφτασε στην πρωτεύουσα σήμερα (8/9). “Ήταν τρομακτικό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο”, δήλωσε ο Ντιαβαρά, «Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Ρώμη». Συνεπώς, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να είναι διαθέσιμος για να παίξει με τη Σασουόλο αυτό το Σαββατοκύριακο στην Serie A , καθώς η Ρόμα θέλει να συνεχίσει το απόλυτο στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο 24χρονος παίκτης έπαιξε μόλις 7 στα δύο πρώτα παιχνίδια αυτής της περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.