Τορίνο: Η ΛΟΑΤ+ κοινότητα θέλει συνάντηση με τον Μπρέκαλο

Ο Κροάτης της «γκρανάτα» είχε αρνηθεί να φορέσει περιβραχιόνιο με τα χρώματα του ουράνιου τόξου κι ο εκπρόσωπος της ΛΟΑΤ+ κοινότητας ζήτησε να συναντηθούν.

Ο Γιόζιπ Μπρέκαλο νέο απόκτημα της Τορίνο, προ 3 ετών στη Βόλφσμπουργκ είχε αρνηθεί να φορέσει περιβραχιόνιο με τα χρώματα της ΛΟΑΤ+ κοινότητας επικαλούμενος τις χριστιανικές αρχές με τις οποίες μεγάλωσε.

Η συγκεκριμένη ιστορία ήρθε στην επιφάνεια και πάλι στην Ιταλία, από τη στιγμή που ο Κροάτης πλέον αγωνίζεται στην Τορίνο.

«Μεγάλωσα με χριστιανικές αρχές, επομένως εάν κάποιος επιλέγει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, δεν έχω πρόβλημα, είναι δική του επιλογή. Όμως δεν είμαι υποχρεωμένος να φορέσω ένα σύμβολο το οποίο αντιτίθεται στις αρχές μου» είχε δηλώσει ο Μπρέκαλο, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει κάνει «like» σε αρκετά ομοφοβικά σχόλια στα social media.

Ο εκπρόσωπος της ΛΟΑΤ+ κοινότητας της Ιταλίας ζήτησε να συναντηθεί μαζί του.

«Δε νομίζω πως ο Μπρέκαλο είναι ομοφοβικός ή υποστηρίζει ακραίες απόψεις. Απλά ο καθολικός τρόπος ανατροφής του δεν ήταν βασισμένος στην αποδοχή της διαφορετικότητας» ανέφερε σχετικά ο εκπρόσωπος της ΛΟΑΤ+ κοινότητας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης