Serie A: Ελεύθεροι και ωραίοι

Χακάν Τσαλχάνογλου και ο Τζίτζιο Ντοναρούμα αποχώρησαν από το Σαν Σίρο και την Μίλαν όταν έληξαν τα συμβόλαιά τους. Μεγάλοι σύλλογοι είναι απελπισμένοι να ανανεώσουν με τα αστέρια τους.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους παίκτες της Serie A με συμβόλαια που λήγουν τον Ιούνιο του 2022. Οι αναφορές στην Ιταλία αποκαλύπτουν ότι η Γιουβέντους διαπραγματεύεται την επέκταση με τον Πάολο Ντιμπάλα, η Νάπολι δυσκολεύεται να καταλήξει σε συμφωνία με τον Λορέντζο Ινσίνιε, ενώ η Μίλαν παλεύει μην χάσει και τον Φρανκ Κεσί.

Φρανκ Κεσί (Μίλαν)- Ο μέσος των “ροσονέρι” έχει δηλώσει πως θέλει να μείνει για πάντα στον σύλλογο και οι τιφόζοι τον παρακαλούν να ανανεώσει. Ο ίδιος απέρριψε προτάσεις και οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Οι διοίκηση της Μίλαν φοβάται μια παρόμοια κατάσταση με την περσινή σεζόν, όταν έχασε δύο μεγάλα ονόματα χωρίς αντίτιμο. Ο Σίμον Κερ είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που αναμένεται να ανανεώσει με τους ροσονέρι αυτή τη σεζόν, ενώ το συμβόλαιο του Αλέσιο Ρομανιόλι λήγει επίσης το 2022.

Πάολο Ντιμπάλα (Γιουβέντους) – Οι μπιανκονέρι έχουν προγραμματίσει να συναντηθούν ξανά με τους εκπροσώπους του Αργεντινού, καθώς ο μάνατζερ του επιθετικού της “Μεγάλης Κυρίας”, Χόρχε Αντούν, αναμένεται στην Continassa αυτήν την εβδομάδα. Ο Ντιμπάλα έχει διαφορετικό ρόλο με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην φετινή ομάδα με το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Γιουβέντους έχει επίσης παίκτες όπως ο Χουάν Κουαδράδο και ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι σε συμφωνίες που ολοκληρώνονται προσεχώς.

Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι) – Ο 30χρονος δεν δέχεται με τίποτα μείωση μισθού που πρότεινε ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και αυτή θα μπορούσε να είναι την τελευταία του σεζόν με τους παρτενοπέι. Ο Ινσίνιε επέκτεινε την συνεργασία του για πέντε ακόμα χρόνια τον Απρίλιο του 2017, αλλά δεν έχει διαπραγματευτεί νέους όρους μέχρι τώρα, Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ίντερ είναι ένας από τους πιθανούς μνηστήρες, εφόσον μείνει ελεύθερος και χαθεί δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι. Ο Βέλγος Ντρις Μέρτενς έχει επίσης συμβόλαιο που λήγει, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει από τον Νότο της Ιταλίας.

Μαρσέλο Μπρόζοβιτς (Ίντερ) – Οι “νερατζούρι” έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον Λαουτάρο Μαρτίνες και προσπαθούν να ανανεώσουν και με τον Κροάτη διεθνή Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Ο 28χρονος δεν έχει ακόμη υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά αναμένεται να το κάνει εφόσον ικανοποιηθούν τα αιτήματα του.

Λορέντσο Πελεγκρίνι (Ρόμα) – Ο νέος προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο θέλε να ανανεωθεί το συντομότερο δυνατό το συμβόλαιο
και τόνισε τη σημασία του αρχηγού των τζιαλορόσι που έχει ξεκινήσει φουριόζος την σεζόν. Ο Πελεγκρίνι έχει αναλάβει την αρχηγία της Ρόμα και είναι βασικό μέλος στο Ολίμπικο, αλλά η κατάστασή του μετά τον Ιούνιο του 2022 δεν είναι ακόμα σίγουρη. Ο Χένρικ Μικιταριάν είναι ένας ακόμη βασικός που έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο.

Αντρέα Μπελότι (Τορίνο)– Ο αρχηγός της Τορίνο βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση του από το σύλλογο αυτό το καλοκαίρι,
αλλά ο πρόεδρος Ουρμπάνο Κάιρο απαίτησε ένα μεγάλο ποσό για τον Ιταλό διεθνή και φρέναρε μια πιθανή μεταγραφή. Ο Μπελότι έχει λάβει προσφορά από τη γκρανάτα αλλά το μέλλον του δεν έχει καθοριστεί, καθώς δεν υπογράφει επέκταση.

Λουίζ Φελίπε (Λάτσιο) – Ο Μαουρίτσιο Σάρι βασίζεται στον Βραζιλιάνο αμυντικό, αλλά το μέλλον του του είναι αβέβαιο.
Το μέλλον του 24χρονου γίνεται όλο και πιο αβέβαιο για κάθε μήνα χωρίς την ανανέωση και ο Λουίζ Φελίπε θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο για μεγάλες ομάδες . Οι Θωμάς Στρακόσια και Άνταμ Μάρουσιτς είναι άλλοι δύο παίκτες στη Λάτσιο με λήξη συμβολαίου.

Ρέμο Φρόιλερ (Αταλάντα) Ο Ελβετός μέσος έχει κλείσει τα 29 του και θα μπορούσε να ψάξει για μια νέα πρόκληση. Ο Φρόιλερ είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε μια επιτυχημένη ομάδα του Γκασπερίνι, όμως το συμβόλαιο δεν έχει ανανεωθεί και ίσως αυτή να είναι η τελευταία του σεζόν στο Μπέργκαμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.