Πιναμόντι: Νέα αρχή με Έμπολι και στο μέλλον Ίντερ

Ο Αντρέα Πιναμόντι θέλει να πάρει περισσότερο χρόνο στην Έμπολι και αποκαλύπτει ότι ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι τον έπεισε να μετακομίσει στην Τοσκάνη.

Ο 22χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε από την Ίντερ με την μορφή δανεισμού στην νεοφώτιστη Έμπολι που επέστρεψε στην Serie A. Ο νεαρός την περσινή σεζόν δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Αντόνιο Κόντε, παίζοντας μόλις 8 φορές στο πρωτάθλημα και μια φορά στο κύπελο ως αλλαγή. Στα πλάνα του Σιμόνε Ινζάγκι δεν βρέθηκε ποτέ και οι “νερατζούρι” αποφάσισαν να του δώσουν παιχνίδια στην Τοσκάνη.

«Ο προπονητής (Αντρεατζόλι) με πήρε τηλέφωνο στις αρχές του καλοκαιριού λέγοντας ότι ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου. Ήταν πολύ ωραίο », αποκάλυψε ο Ιταλός επιθετικός. «Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν λίγο γιατί η Ίντερ έπρεπε να βρει αντικαταστάτη, αλλά ήταν εύκολο να επιτευχθεί συμφωνία και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε την παραμονή μας στη Serie A το συντομότερο δυνατό, η ομάδα έχει κίνητρα”.

Η Έμπολι συγκλόνισε τη Γιουβέντους με νίκη μέσα στο Τορίνο (0-1) το περασμένο Σάββατο. Ήταν η πρώτη φορά που νίκησε τους μπιανκονέρι στην ιστορία τους.

«Κατάλαβα πριν από το παιχνίδι με τη Γιουβέντους ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα υπέροχο παιχνίδι. Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί για το ομαδικό πνεύμα, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στη Βενέτσια για να μην κάνει τη νίκη ακόμα πιο σημαντική. Έμαθα πολλά στην Ίντερ, βελτιώθηκα και πιστεύω ότι η περασμένη σεζόν ήταν χρήσιμη. Αποφάσισα να έρθω εδώ για να δείξω τις δυνατότητες μου και ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο παιχνιδιού », κατέληξε ο επιθετικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.